Holky chtěla jsem se zeptat nemáte někdo dobrý typ na zimní dovolenou nekde v Jesu či Beskydech kde je to vhodné pro 2 letou dcerku , Myslím tím bazén pro malou, nějaký detský koutek v hotelu či penzionu a nejlepe jeste poblíž možnost lyžování pro manžela. Našla jsem jich pár ale všechno vyjde hodně draho 3dny bez jidla na 7tisíc kč to je dost
Luciv - s těma požadavkama co máš budeš něco lacinějšího hledat těžko ☹ Bazen je většinou jen v dražších hotelech.
Já můžu doporučit hotel Ovčárna v Jesenikach na Pradědu.Nebo taky hotel Diana ve Velkých Losinách. Tam je bazén, lyžování a jsou docela vhodný i pro děti.
Penziony jsou lacinější, ale o žádném s bazénem nevim.
díky moc ja nechci až tak levného neco ale 7tisic bez jidla na necelé 3 dny je docela dost kdyby s polopenzí tak neřeknu a to nepočítam jeste malou protože nemá 2 roky ☹Díky za typy
Ahoj,
tak tedy my sme byli len jedním dítětem a na Slovensku, na Oravě. Není to drahý, lidi jou tam moc milý a je tam hezky. Na jaře nebo v létě, ideální, chodili jsme na túry a dítě se vybláznilo. Tady jsem našla nějaký penziony nebo co, kdyby si měla zájem http://www.travelguide.sk/cze/dolny-kubin/ubyto... . Dovolená na Slovensku má výhodu a to sice, že můžeš tvrdit, že ji byla v zahraničí 😉
http://www.valachy.cz/ pěkně je tady na Horalu, ale bazén jako takový tam taky není
hynka • 1d • Dnes o 09:24
Chtěli bychom jet na dovolenou na lyže s 1,5 letým dítětem. Neznáte hotel v Beskydech, kde by byly sjezdnovky na lyžování přímo u hotelu, abychom nemuseli dojíždět autem? Nejlepší by bylo, kdyby byl hotel za příznivé ceny a i s wellness centrem 🙂 Děkuji
editah222 • 1d • Dnes o 10:14
Ve Velkých Karlovicich hotel Horal (ten je myslím hned na sjezdovce a s wellnes centrem.) pak ještě Lanterna nebo Galik (ten je nic moc) - všechny 3 maji společného majitele a jedny www stranky (valachy.cz). Já si je furt pletu, byla jsem v tom co je na sjezdovce a max. spokojenost.
A nebo ještě hotel Tanečnica na Pustevnách.
Editah. díky za tipy, kouknu
velice doporučuji lázně velké losiny,byli jsme ve více lázních,ale tyhle si nemůžu vynachválit,není to přeplněné lidma,klidné městečko a je tam oproti jeseníku levně,my tam jezdili vždy na celý únor do lázní,ubytování se tam sežene všude,klidně i na blink,cena za noc stojí kolem 100-150kč za osobu,lze se tam ubytovat jak v soukromí,tak přím o v lázenským areálu,kde je nejenom bazén,ale můžete si zaplatit i procedury,lyžování je taky poblíž,s dětma fakt doporučuji 😉 😉 😉
Nikdo nevi? ☹