Ahoj všem,
mám takový dotaz.Mám ještě dva dny dovču a pak na vánoce a zase za rok v létě.
Toužim si udělat výlet jen sama do města,na celý den,do Zoo a dát si někde oběd a autem.Ráda jezdim autem.
Jenže z druhé strany si říkám,potřebuju jet na výlet??.A potřebuju já to vůbec??Není škoda benzinu,peněz??Když utratím cca 2tisíce,tak mě to určitě nezrujnuje.
Dítě mám velké a má svůj život.
Poradíte mi prosím nebo napíšete mi k tomu svoje?
.Moc děkuju😊
Člověk musí myslet někdy i sám na sebe. Určitě si jeď na výlet a parádně si to užij 😉
Co bys dělala o dovolené,kdybys nejela na výlet? Seděla doma? Uklízela? Udělej si radost a bez výčitek si to užij 🍀
Jasne, jela bych hned🤩
Ano už mám dovolenou týden a sedim doma.Uklízim,něco na zahrádce a u televize.Ale pořád mě to láká si udělat hezký výlet.Děvčata,moc děkuju.To jsem potřebovala slyšet😊
Dovolená se má užít, ne sedět doma a dohánět to, co jsi nestihla. Udělej si výlet, dej si něco dobrého, kup si něco hezkého - finance tě netlačí, tak si užij. 😉
určitě jeďte a bez výčitek. Však jednou za čas je třeba se odměnit, když celý rok člověk lítá jako blbec. A hlavně si to užijte. 🍀
Šla bych na masáž, dobrý oběd, prochazka na hezkem místě, kochat se okolím ☺️
Jeeeeee, co bych za to dala jet někam sama 😄. Vůbec o tom nepřemýšlej, sedni do auta, jeď a užij si to.
No... A o cem si tak myslis, ze je zivot? Az ho budes jednou bilancovat, asi si nereknes: ty jo, to me mrzi, ze jsem vic nesedela doma a nezalivala kytky...
V tomto jsem sobec. 1x tak za 2 mesice jezdime parta holek na 4 dny mimo domov. Kazda z nas to potrebujeme, stejne jako muj muz. Stridame se. Takze ANO, sedni a jed.
Proč bys nejela, když máš čas, finance a chuť? Leda protože, že si jako myslíš, že to není nějak nutné? Ale je nebo až bude, tak to treba nebude možné. Stopro jed a moc si to užij.
Samozřejmě, že to potřebuješ. Na tvém místě bych to dělala i častěji, je to taková duševní očista a každý to jednou za čas prostě potřebujeme. Šla bych. 🙂
Teď jsem měla dovču víceméně bez dětí a užívala jsem si, chodila na obědy, kafíčka s kámoškama, koupačka, procházky, knížka.. boží to bylo 🙂 jeď, neváhej a jeď ;)
Jeď a vůbec nepřemýšlej, jestli se to hodí. No jasně, že se to hodí! Život si máš užít ne ho přežít.
Jet a pořádně si to užít!!!! 😉
Jela bych. Je luxus s detma bejt sama, i když jsou větší a pro ten pocit radosti..:P myslet na sebe - jet.🙂