Ahojte maminky, bohužel nám nevyšla dovolená v námi plánovaném termínu, proto se na vás obracím s prosbou, jestli některá nevíte o volném ubytování nebo tipu na něj někde v okolí Lednice, Valtic nebo poblíž. Je mi jasné, že je to na poslední chvíli, ale zkoušíme naši dovču zachránit. Díky.
Zkuste Penzion Hromkovi www.sklipekmorava.cz Jejich syn ma novy penzion primo v Lednici, tak by mohl mit volno.... www.penzionvlednici.cz
Horní Věstonice - penzion U Jeřába 😉 super na pobyt s dětmi
Koukni se na Vinařství u kapličky, mají i akce na ubytko, a pak můžu doporučit hotelreva.cz 😉
Kraví Hora
Pro mně jednoznačne Onyx! už asi nestíham do tvý dovči 🙂 🙂 ale kdyby někdo hledal tip na ubytko, tak se obraťte na tenhle penzion 🙂 byla jsem tam mnohokrát a vždy se tam ráda vracím 🙂 navštívila jsem Valtice sokromně ale také sme tam s kolegy organizovali teambuilding, všichni sme nadšení vináři, takže volba pro nás byla jasná 🙂 Vínny sklep penzionu je famózní a jedlo k vínku podávané je...no vždy cosi priberu :D ale stojí to za to ;)
my byli v Lednici v penzionu Pohádka a byli jsme nadšení 🙂
Relax hotel Stork
My byli loni v hotelu Drnholec v Drnholci. Podívejte se na slevové portály je tam toho plno. Nebo můžete do kempu Merkur v Pasohlávkách.
Pro nás něj Jáňův dvůr pro děti ideální, hospoda a píškoviště na dvoře, zvířátka, kolem cyklostezky a termály na dosah v Rakousku nebo Čr Moravialand. Jen je to trošku dál od lednice.