Večerka dětí na dovolené

roxolanka
23. bře 2017

Ahoj holky. Přemýšlím o dovolené s prckem, kterému v tu dobu bude 9 měsíců. Zajímá mě, jak jste to měly s večerkou na dovolené vy? Jestli jste třeba daly mimčo do kočáru a jezdily s ním venku, třeba kolem pláže. Já třeba na dovolených miluju večerní procházky kolem moře, tak mi prosím prozraďte, jak jste to s večerkou měly na dovolené vy? 🙂

kaja2016
23. bře 2017

@roxolanka hele my to takhle děláme i doma, když třeba jdeme s rodinou do restaurace nebo jsme na navsteve, dcerku prostě chodím do kočárku a uspim, v ten stejný čas, co doma a malá spí pak kolikrát lépe nez doma, protože má zazitky

lv
24. bře 2017

@roxolanka venku, klidně do půlnoci, doma chodívala spát v 19h, tam zalomila tak po 21h, v kočárku.

konidana
24. bře 2017

Večerka +- stejně jako doma nebo podle okolností, a spaní na místě, kde jsme byli my (kočár, šátek, cestovní postýlka na louce apod.) Když jsme šli spát i my, přenesla jsem do postele.

roxolanka
autor
24. bře 2017

@lv
@konidana Dekuju vam. Ja jen abych nebyla za exota, ze jezdim v 10 vecer na dovce s kocarem. Asi to moc hrotim. 😅 Takze dekuju. 😊

prcekverunka
24. bře 2017

S takhle malým bych to neřešila a klidně nechala spát v kočárku. My pojedeme na dovču s holkama, v době dovolené jim bude 3,5 roku a 20 měsíců. Tak tam už to bude horší :-/

hojda
24. bře 2017

@roxolanka Tak u těch národů, které jsou u moře je tohle běžné. Přes poledne mají siestu a den si natahují večer a to i u dětí🙂.

konidana
24. bře 2017

@hojda
@roxolanka to je fakt na jihu není nic divného vidět o půlnoci batolata na ulici - bdělá.

terinda
24. bře 2017

Za exota nebudeš, mimčo se v klidu prospí i venku - pokud nebudete někde na party 😉

roxolanka
autor
24. bře 2017

@terinda Ne ja nejsemmoc party typ 😅 takze maly bude spat v klidu v kocarku a my se chceme prochazet mestem a tak. Holky vsem dekuju za zkusenosti. 👍😊