Ahoj holky. Přemýšlím o dovolené s prckem, kterému v tu dobu bude 9 měsíců. Zajímá mě, jak jste to měly s večerkou na dovolené vy? Jestli jste třeba daly mimčo do kočáru a jezdily s ním venku, třeba kolem pláže. Já třeba na dovolených miluju večerní procházky kolem moře, tak mi prosím prozraďte, jak jste to s večerkou měly na dovolené vy? 🙂
Večerka +- stejně jako doma nebo podle okolností, a spaní na místě, kde jsme byli my (kočár, šátek, cestovní postýlka na louce apod.) Když jsme šli spát i my, přenesla jsem do postele.
S takhle malým bych to neřešila a klidně nechala spát v kočárku. My pojedeme na dovču s holkama, v době dovolené jim bude 3,5 roku a 20 měsíců. Tak tam už to bude horší :-/
Za exota nebudeš, mimčo se v klidu prospí i venku - pokud nebudete někde na party 😉
@roxolanka hele my to takhle děláme i doma, když třeba jdeme s rodinou do restaurace nebo jsme na navsteve, dcerku prostě chodím do kočárku a uspim, v ten stejný čas, co doma a malá spí pak kolikrát lépe nez doma, protože má zazitky