Ubytování v Jeseníkách, poradíte?

lejkas
10. kvě 2017

Holky prosím poradíte nějaké ubytování v Jeseníkách? A kam by se po okolí dalo jít s 18.měsíčním prckem? Děkuji za tipy.

cinula
10. kvě 2017

bydlení moc nevím, ale mám to ráda tady - http://www.faunapark-ops.cz

ililina
10. kvě 2017

Napíšu ti, kde jsme byli v Jeseníkách loni my, máme tedy starší děti, ale třeba se tipy budou hodit i pro někoho jiného... Ubytovaní jsme byli přímo v Jeseníku - v lázních, chodili jsme hodně venku, je tady spousta tras - lázeňských okruhů dle náročnosti. např. http://www.priessnitz.cz/cz/volny-cas/54-trasy.... . U lázeňského domu Priessnitz prodávají výborné teplé lázeňské oplatky, je tady i zastávka výletního vláčku, to se mým dětem moc líbilo. Udělali jsme si výlet do města - a tam a zpět jeli vláčkem. Kousek od Priessnitze je pěkné velké hřiště a Balneopark http://www.jesenik.org/lazne-wellness-relaxace/... Potom jsme byli v Jeskyních Na Pomezí, u Mechového jezírka Rejvíz, v lanovém parku http://www.adrenalin-park.cz/, na bobové dráze v Petříkově.
Byli jsme tady týden a určitě se sem ještě někdy vrátíme, ale ubytujeme se blíž k Pradědu a prozkoumáme okolí tam.
Měla jsem ještě v plánu navštívit FaunaPark v Lipové-lázních

verunenenka
16. čer 2017

Www.ostruzna.cz

marienam
30. čer 2017

Jestli hledáš pěkné zajímavé ubytování, zkus se podívat na amazingplaces.cz, tak si najdeš oblast a podle toho ubytko. Já si to dost oblíbila. Často jezdíme na výletíky po ČR a prakticky hledám už jen tady 🙂