Ubytování s dětmi. Máte tip?

nektarinka123
6. srp 2024

Ahoj maminky, prosim mate nejake tipy na ubytovani s detmi v cz? Libi se mi hotel jirinka na dolni morave ale rada bych byla i za nejake jine napady. Hledam ubytovani s nejakym vyzitim pro deti. Bazen, hriste, zviratka v okoli, pripdne jine atrakce. Jidlo nepotrebujeme. Ditko ktere chci zabavit ma 2 roky. Dekuji

kaml24
6. srp 2024

@nektarinka123 byli jsme v hotelu Kristián na Šumavě, pro dvouletého ideální. Je mi take doporučován Hotel Peklo v Jizerských horách nebo Oreo hotely. S těmi ale zatím zkušenost nemáme. Jestli by nevadilo Polsko, tak tam mají za fajn peníze wellness hotely i s hernickami a dětskými bazény.

miryp
6. srp 2024

Nám se líbí v Peci pod Sněžkou v Apartmánech Poustevník. My si tam vaříme sami, protože jsme alergici, ale dá se u správce domluvit, že vám tam budou zajišťovat stravu, mají tam restauraci, kterou ale běžně otevřenou nemají, provozovat se jim to nevyplatí. Areál má vlastní parkoviště, vlastní vnitřní bazén (tam jsme ve většině případů byli vždy sami), venku ohniště, pár herních prvků pro děti, stůl na pinčes, vlastní saunu. Na té zatravněné části si i zakopeš míčem, zahraješ badminton, atd. V Peci je pak i bobová dráha a nějaké herní hřiště s trampolínami tuším (my tam nebyli). A naproti v lese jsou pak také nějaké prvky v rámci lanového centra. Přímo u lanovky na Sněžku jsou pak další herní prvky pro menší děti. Autobusem/autem se dopravíš snadno do Jánských lázní, kde je Stezka korunami stromů a i tam máš zase hřiště... A vlastně i volně běhající ovce a kozy jsme potkali u jedné hospody, která je kousek od spodní lanovky na Sněžku.

barmil
6. srp 2024

@nektarinka123 Orea. Byli jsme 9skal, Harrachov, Špindl a teď se chystáme na Šumavu. Pro děti super zázemí, k jídlu vždy dětské menu, animační program, herna, hřiště, bazén. Se synem takhle jezdíme od jeho 2let a jinam po ČR nechce. V Polsku rezort Černý Kamen

lezdr
8. srp 2024

Bílá Beskydy?

nikoulinka
8. srp 2024

@nektarinka123 my teď dojeli z Penzion Praděd, v Karlově pod Pradědem. Byla jsem abnormálně překvapená. Pro děcka neskutečné vyžití, a zároveň klid. Hned u hotelu obří areál, kde děti mají celodenně k dispozici různé typy vozidel - šlapací káry, odrážedla, vozítka pro dva (v podstatě pro věkovku od 2 let do cca 10). Skákací hrad, Aqua zorbing, trampolíny, basket, fotbal... Vše v oploceném areálu... Pro ubytované k dispozici i bazén. Hotel má i "bojovku" pro děti, kdy je potřeba projít 11 stanovišť, a na konci je čeká odměna - byli jsme velmi překvapeni. Hned přes cestu bobová dráha, lanovka. Za hotelem krásná procházka po rovince, kol jezírka, apod. Cena byla super. Jídlo vynikající. Za mě doporučuju 🤙

centopeia
17. srp 2024

Ahoj, boží byl náš letošní objev na jižní Moravě - Penzion Sarton v Lukově. Je to mezi Vranovem nad Dyjí a Znojmem, super oblast na výlety s dětmi 🙂 https://www.penzion-sarton.cz/

babickahej
17. srp 2024

Skalka v Ostravě je taky moc dobra