Ahoj holky, nemáte prosím někdo zkušenosti s ubytováním na Pálavě? Chystáme se na první dovolenou, v létě bude malému 1,5 roku. Chtěla bych, aby v hotelu resp. penzionu byl nějaký dětský koutek, pískoviště apod. a taky alespoň minikuchyňku, kde bych mu mohla udělat mlíčko nebo ohřát něco k jídlu.
Díky za tipy.
Bohužel asi ne, já sem nakukuju, abych se taky něco dověděla. Chtěli bysme v létě na Pálavu i s dvěmi dětmi a nějaký penzionek, jaký popisuješ, by se nám taky hodil 😉
Mně se zatím nejvíc líbí hotel Pavlov, byli jsme tam předloni ještě bez malého na obědě a je moc krásný. Koukni na web. Ale nemají tam ty kuchyňky. Tak ještě pohledám a případně dám vědět.
@llluckaaa Tak jsem to našla. Není to sice úplně Pálava, ale je to taky nádherný kus Moravy. http://www.lednice-ubytovani.cz/fotogalerie/
Mají tam kuchyňky, restaurace sice ne v penzionu, ale ve vesnici spousta a na zahradě skluzavka a trampolína. Nevidím tam pískoviště, ale ta kamínky budou taky dobrý 🙂 Vyrážíme poslední týden v červenci.
nevim jak blizko palave chcete, ale na jare nasi pribuzni dokoncuji novy penzionek v Brezi u Mikulova 😉
@pavlinka_zetko
@llluckaaa
@pavlinka_zetko To vypadá moc pěkně. Kolem Lednice je to krásný, ideální na kolo. Budete si brát s sebou? My bysme chtěli.
@llluckaaa Kola uz do auta nenarveme. Musime vzit kocar a tim padem je kufr plny. Leda jet se zahradkou na strese a to se nam nechce. Ale pripadne si je tam pujcime, tam urcite pujcovna bude.
Byli jsme v penzionu v Milovicích - http://www.penzionmilovice.cz/
Bylo to tam úžasný! Velká uzavřená zahrada s pískovištěm, klouzačkou, houpačkami, ohniště. Do toho za plotem koza, slepičky, který si děti mohly krmit. Strašně příjemná paní.
Doporučuju všem!
@pavlinka_zetko
@llluckaaa
my byli s malým když měl 7 měsíců v Mikulově - penzion Falkom - (pension.falkom.cz/). bylo to super. kamarádka, s kterou jsme tam byli (měla stejně starou holčičku), tak ti tam byli znovu loni (samozřejmě s už odrostlejší holčičkou 😉 ) a spokojenost. takže doporučuji.
Oživuji diskusi - hledáme v tomto kraji nějakou pěknou chalupu s cca třemi ložnici, dobře vybavená kuchyňka, na zahrádce bazén a vyžití pro děti. Za tipy moc děkuji.
Taky budu sledovat. Loni jsme byli v Jižních Čechách v úplně debilním penzionu. Takže ač to nikdy nedělám, tak bych klidně jela zase do Lednice. Ale radši na nějaké nové místo na Jižní Moravu.
Podvakráte jsme byli zde http://www.penzion-marketa.cz/. Koupací jezírko, gril, krb, pergola, dětské hřiště, skluzavka, houpačky, písek, víno...
ahoj, my byli v apartmánu Pouzdřany. Jenže bohužel v pěkně mrazivý podzim, takže to nám nevyšlo, ale byla tam dětská postýlka, zábrana na schodech, dětská jídelní židlička, tři ložnice, velký obývák se sedačkama tv a pc, kuchyňka. Bylo to tedy v patře, ale pokud nejsou schody problém, tak dole byla zahrada, gril, bazén, ohrada se zvířátky, a výhled dolů na lučiny. Dole v suterénu pod apartmánem byl také vinný sklípek, ale pro nás naprosto nevyužit. Jelikož jsme měli smůlu na počasí tak jsem ocenila ty věci v interiéru, byly tam i hračky, spoustu dětských knížek...nevím jak staré děti máš, ale já honila lezoucí batole.
My byli v létě na pár dní v Pasohlávkách, v bungalovech. Ubytování s kuchyňkou. My jsme už v kempu byli před několika lety a líbilo se nám tam. Odpoledne mají animační program pro děti, nějaká minidiskotéka, i loutkové divadlo. Bylo tam fajn 🙂
Nikdo neví?