Ahoj, měl byste někdo tip na pěkný hotel ideálně v Turecku, vhodný pro děti? Rádi bychom hotel blízko letiště, na pláži, s pozvolným vstupem do moře. Díky moc 🙂
Nebo Asteria club Belek,tam je pro děti snad vše 🙂
Díky, jdu se na to hned podívat 🙂
Tak jsem koukala, vypadají super oba dva, ale pro nás už je to trochu dražší... dcera už bude platit, jsou jí dva a tak jsme chtěli za 2 dospělé a jedno dítě dát tak do 60 000,- max. Tyhle hotely vychází na 70 000,- Ale i tak díky, budu sledovat last minute a třeba to klapne 🙂
Vy chcete na 14 dní?Já koukala na týden a to vychází kolem 40000,na ty 2 týdny je to mazec
Chceme jet tak na tech 10 - 12 dni... Jsme dva dospeli a jedno dite dva roky. Zkousim hledat last minute, tam jsou ceny lepsi, tak uvidime...
@pabka Fajn je pro rodiny s dětmi třeba Top hotel v Incekum, je hned na písčité pláži oceněné modrou vlajkou, obklopený lesem, dětské hřiště, židličky, postýlky. Cena na 10 nocí s all inclusive by pro vás 3 byla od 51 404 Kč (záleží na termínu). Pokud byste měla zájem o více informací nebo třeba zpracování nabídky, můžete mne kontaktovat.
Holky, nebyly jste některá v Turecku v hotelu INCEKUM WEST? Chystáme se tem za tři týdny, recenze jsou na něj slušné, ale kdyby se tady našel někdo kdo tam byl, tak bych ráda uvítala jeho názor. Děkuji
@cestysdetmi díky moc, Top hotel jsem na netu viděla, docela se mi líbil, ale v recenzích je, že nejsou žádné animační programy...? Jinak nabídku si rádi necháme zpracovat, naše představy jsou zhruba takové:
- hotel co nejblíž letiště
- přímo na pláži (ne přes silnici)
- all inclusive včetně lehátek
- termín začátek září
- 2 dospělé osoby a jedno dítě 2 roky
- 10 až 12 dní
- odlet Praha
Moc díky 🙂
Nakonec jsme byli v Sural Alexandria resort a super 🙂
Slušný hotel a dobré služby (poměr cena/výkon) zde: http://hotel.invia.cz/turecko/alanya/grand-astor/
Super hotel pro deti je Lonicera world, jedeme uz po druhe 🙂
Ahoj a hledáš jen hotel nebo přímo nějaké středisko na dovolenou? 🙂
Oživuji tuto diskusi, měl byste někdo nějaké nové tipy na hotel, třeba z loňské dovolené? Chystáme se letos znova a hledáme další hezký hotel 🙂 díky
hlavne resort - hlavne all inclusive - minimalne 4* a hned u more ! a nejlepe s nemeckou nebo rakouskou CK
Lastminute.de
5vorflug.de
apod 🙂
Jinak vybirat spise klidnejsi lokality tzn ne centrum mesta a opravdu koukat na to aby to byl rozlehly resort , nejlepse s klouzackama a prulizkama pro deti , kde je klid a kde z lehatka necumite na cizi hotel-panelak
Hotel nekoukat jen na strankach cestovky ale hlavne taky overit na
holidaycheck.cz
tripadvisor
kde jsou skutecne fotky cestovatelu + jejich dojmy
Jinak ted se divam ze vyse byl uveden hotel Asteria club Belek 😀
Pani psala ze chce dat do 60.000 tisic pro 2 dospele a 2 deti a ze ji to vychazi na 70.000
Kdyby pani nevadilo jet na 9 dni - z mnichova nebo jineho letiste 😀 zaplatili by vsichni dohromady uuuuplne se vsim 2.050 EUR coz je nejakych 56.000 tisic a to jeste jsem jen tak dala termin uprostred leta -
Jine terminy nebo treba i lastminute by byl jeste levnejsi .
@veronicka89 děkuji, já spíš hledám tipy na konkrétní hotely, kde už někdo byl a může konkrétně doporučit. A chcem opravdu těch cca 11 dní a jsme dva dospělí a jedno dítě. Rada bych tip na hotel, kde jsme ještě nebyli a někdo ano a líbil se mu. Jezdíme každý rok, někdy 2x a tak hledáme nová místa.
Ahoj, začínám uvažovat o letní dovolené. Mám dcerky, kterým bude v létě pět a skoro tři roky. Doteď jsme jezdili do Bulharska do hotelu s vlastní pláží, all inclusive, a spokojenost (jídlo, mentalita), ale má jen jeden malý dětský bazén s pár malými skluzavkami, žádné hřiště. Moře u hotelu nic moc (čisté, ale řasy a kamínky). Slyšela jsem na Turecko samou chválu co se týče dětí a ceny, takže jsem si řekla, že bych mohla letos ustoupit a zkusit ho kvůli dětem, i když osobně mě to tam moc neláká 🙂 Budu tedy vděčná za tipy na hotely, kde jste byly s dětmi a má fajn zázemí, v Turecku, ale klidně i v Bulharsku, tam bych pořád jela tak nějak radši 😀 Moje představa je hotel v lepší třídě (nemusí být zlaté kohoutky, ale prostě si nechci připadat jako na rekreaci ROH), dětský bazén s pěkným zázemím a vyžitím, dětské atrakce i na suchu (hřiště), hned u moře, pokud možno bez řas a bordelu. All inclusive.
Aegean dream resort,je od fischera,je na pláži,krásnej,pro děti brouzdaliste a klouzacky