Turecko, Papillon zeugma, formální oblečení na večeři

tublatanka
19. únor 2015

Holky,nebyl někdo z Vás Turecko-Papillon zeugma? Letíme do této země poprvé,ale jde mi o to formální oblečení na večeři..tolerují u mužů i 3/4 kalhoty,kraťasy,slušnější,ale 🙂 vyloženě společenský styl,můj muž nenosí..pokud někdo má odtamtud zkušenosti,napiště prosím..díky

barborka09
19. únor 2015

@tublatanka Možná tě trochu uklidním - když jsme poprvé letěli do Řecka bylo v prospektu napsáno že hotel vyžaduje u mužů na večeři dlouhé kalhoty a košili. Tak jsme manželovi sbalili kalhoty a košili no a na první večeři v tom vyrazil. Byl snad jediný (krom číšníků) kdo měl něco takového na sobě. Všichni měli kraťasy a trička, protože v těch dlouhých kalhotách by tam člověk v tom horku nevydržel. Nikdo nikomu nic neřekl. Od dalších dovolených jsme to už neřešili i když to v prospektu bylo uvedeno a vždy bez problému - jak v Řecku tak ve Španělsku.
Loni jsme byli v Turecku, tam to hotel teda neuváděl a vesměs všichni chodili v kraťasech a tričkách.
Před tou první dovolenou jsem se na to ptala v cestovce a paní mi řekla že to sice uvádějí, ale ještě se jim nestalo že by si někdo stěžoval že ho kvůli oblečení nepustili na večeři. Spíš je to proto,aby si ti chlapi vzali aspoň to tričko a kraťasy, protože občas jsme naráželi na exoty kteří k večeři přišli ve vlhkých plavkách. Ale myslím že rozumný člověk takhle na večeři v hotelu nedorazí.

tublatanka
autor
19. únor 2015

děkuji moc,říkají mi to i jiní( ač ti jezdí jen Egypt), tak snad to tak bude stačit,a nebudu muset něco extra shánět. No s těmi plavkami,to opravdu může napadnou jen opravdu zvláštní lidi 😉 pěkný den 🙂

verjanja
5. črc 2016

@tublatanka můžu se zeptat jak to dopadlo s oblečením u večeře, byly nebo nebyly nutné dlouhé kalhoty ? my vyrážíme do hotelu Papillon Ayscha

tublatanka
autor
6. črc 2016

@verjanja ahoj,asi 90%nemělo, nevyžadovali,dokonce i pár extrému zařízené šortky do zadku, neřešili. Přeji krásnou dovku,hned bych se tam vrátila.jen loni bylo vše zaměřeno na Rusy, ceny,programy,chování, letos možná kvůli málo klientům to bude jinak. Je tam malé delfinárium,pěkné.

tublatanka
autor
6. črc 2016

@verjanja ještě podotknout,pláž píši písčitá, ale při vstupu je pás obrázku, který se musí prebrodit, náš malý měl boty do vody,ale zase na plazi si s nimi hral

verjanja
6. črc 2016

@tublatanka děkuji, už se moc těším. Rusů by tam mělo letos být méně, tak uvidíme. My je měli vloni v tur.hotelu taky, ale chovali se velice slušně. S těmi méně vychovanými jsem se potkala na Kosu.