Ahoj holky, uvazujeme zacatkem zari jet autem na dovolenou do Toskanska s detmi (v tu dobu starsi 3r a mladsi 6m). Doporucili by jste mi nejake pekne misto vhodne pro deti + ubytovani? Prosim jen odzkousene mista. A je tam zactkem zari porad teple more? Dekuji vsem za prispevky.
Hackuju se 🙂
U more jsme byli v Pise a ubytko vzdy sehnali predem na Air bnb. Meli jsme vzdy letiste + detska postel, ve skrini krabice s par hrackama... vyslo to +- 1500 na noc pro vsechny
S dětmi doporučuji ubytování například tady
https://www.booking.com/hotel/it/villa-mazzanta...
Jinak já miluju vnitrozemí Toskánska - ale k moři dojíždět s malými dětmi na každé vykoupání je nešikovné no 🙂
@michaela_2 Děkuji moc, ten zrovna jsem taky našla, ale skoro 27 tisíc za 7 noci mi přijde docela dost :(
@stef9328 ještě mrkni na apartmany Ventola 🙂 Vada
Ty jsou sice maličké, ale cenově dostupné. Mají pěkný bazén a pláž jen přes borovicovy háj
@michaela_2 prosím, nemohla bys mi doporučit ubytování ve vnitrozemí Toskánka? 2 dospěli a 2 děti. Něco jednoduchého, jenom na přespání. Díky.
@pamal ty jo, jen na prespani teď z hlavy nevím - my měli vždy pronajatý dům na 10-14 dni. Ale znama tam dělala roky delegátku, tak dotaz preposilam 🙂
@michaela_2 na přespání jsem myslela, že stačí něco jednoduchého, protože bychom jezdili po městech a přijeli jenom přespat. Jinak bychom ale pobyli 5 dnů.
V září budete mít moře teplé, bude pěkně vyhřáté po létu. 😊