Dobrý den, ženy,
prosím doporučte mi lokalitu, hotel, kemp, cokoliv, kde se vám líbilo u moře? Chceme jet prvně k moři, s dvěma dětmi 4 a 7 let. Termín červen. Jakoukoliv zemi mimo Afriku a Turecko.
Budu ráda za tipy, kde jste byly třeba loni spokojené? Klidně konkrétní místo, hotel...nebo naopak kam nejezdit, na co si dát pozor. Děkuji moc🙂
My máme rádi Chorvatsko autem, ať se můžeme kdyztak kdykoliv vrátit. Letos jedeme do Holiday Zaton resortu,chci mít pro děti program a polopenzi.
Minuly rok sme boli v Alicante v Spanielsku a bolo tam uplne super 🙏🏻 Ale teda byvali sme cez airbnb tak hotel neporadim a vlastne ani neradim, takto to bolo super
My jsme byli poslední dva roky jen v Chorvatsku autem.. Dříve jsme lítali (doporučuji snad všechny Řecké ostrovy- cena tipuji tak pod 70 se dvěmi letecky dětmi nebude) , ale teď kvůli koroně to řešíme ze dne na den, podle aktualních podmínek. Byli jsme kempy Lanterna Chorvatsko a Zaton Haliday (minulý rok). Mobilního domu jsem se trochu bála, ale bylo to kupodivu luxusní.. Vše absolutně nové a čisté, gril, klima, myčka, tv v ceně akvapark. Kupovala jsem přes luxcapm.. vycházelo podstatně levněji než na Invii. Záchody u pláže a umyvárny - chápej v umyvárnách palmy, kytky v umyvadlech, vodopády.. Oba kempy mají písek.. Zaton obrovskou písečnou pláž. Lanterna jsme měli zadarmo lehátka na pláži, Zaton za poplatek.. všude ale stromy a možný stín. Vždy blízko velký supermarket.. ceny jako u nás. Pro děcka super. Výhoda mít auto a dělat si výlety po okolí. Cesty byly obě v pohodě, jednou jsme čekali v koloně hodinu na dálnici. Hned vedle Zatonu je Nin.. doporučuji na výlet- celý den. Bahenná léčivá pláž a všude písek.. vypadalo to tam jako v Řecku.
@ester_ http://www.booking.com/Share-4oQ1L5
Není to úplně nejlevnější, ale splnilo to očekávání ve všech směrech.