Tip na dovolenou u moře s dětmi. Kde jste byly spokojeny?

ester_ka
30. led 2022

Dobrý den, ženy,
prosím doporučte mi lokalitu, hotel, kemp, cokoliv, kde se vám líbilo u moře? Chceme jet prvně k moři, s dvěma dětmi 4 a 7 let. Termín červen. Jakoukoliv zemi mimo Afriku a Turecko.
Budu ráda za tipy, kde jste byly třeba loni spokojené? Klidně konkrétní místo, hotel...nebo naopak kam nejezdit, na co si dát pozor. Děkuji moc🙂

loylii
30. led 2022

@ester_ http://www.booking.com/Share-4oQ1L5

Není to úplně nejlevnější, ale splnilo to očekávání ve všech směrech.

hojda
30. led 2022

@loylii Ty vypadá krásně, na kolik vyšel týden cca?

dandaa
30. led 2022

My máme rádi Chorvatsko autem, ať se můžeme kdyztak kdykoliv vrátit. Letos jedeme do Holiday Zaton resortu,chci mít pro děti program a polopenzi.

vladienka
30. led 2022

Minuly rok sme boli v Alicante v Spanielsku a bolo tam uplne super 🙏🏻 Ale teda byvali sme cez airbnb tak hotel neporadim a vlastne ani neradim, takto to bolo super

kometkak
30. led 2022

My jsme byli poslední dva roky jen v Chorvatsku autem.. Dříve jsme lítali (doporučuji snad všechny Řecké ostrovy- cena tipuji tak pod 70 se dvěmi letecky dětmi nebude) , ale teď kvůli koroně to řešíme ze dne na den, podle aktualních podmínek. Byli jsme kempy Lanterna Chorvatsko a Zaton Haliday (minulý rok). Mobilního domu jsem se trochu bála, ale bylo to kupodivu luxusní.. Vše absolutně nové a čisté, gril, klima, myčka, tv v ceně akvapark. Kupovala jsem přes luxcapm.. vycházelo podstatně levněji než na Invii. Záchody u pláže a umyvárny - chápej v umyvárnách palmy, kytky v umyvadlech, vodopády.. Oba kempy mají písek.. Zaton obrovskou písečnou pláž. Lanterna jsme měli zadarmo lehátka na pláži, Zaton za poplatek.. všude ale stromy a možný stín. Vždy blízko velký supermarket.. ceny jako u nás. Pro děcka super. Výhoda mít auto a dělat si výlety po okolí. Cesty byly obě v pohodě, jednou jsme čekali v koloně hodinu na dálnici. Hned vedle Zatonu je Nin.. doporučuji na výlet- celý den. Bahenná léčivá pláž a všude písek.. vypadalo to tam jako v Řecku.

barmil
30. led 2022

@ester_ka Kotor, dá se tam letět, od letiště to je do 10km. Krásné more, město, super výběr ubytování, my měli vlastní vilu přímo u moře.

sorboni30
30. led 2022

@ester_ka tak ja bych zase jela do Turecka.. Takovy luxus pro deti jaky jsme meli..se neda srovnat s nekterymi zeměmi.. 👍 Ja treba nesnasim Chorvatsko, ale tak kazdy to ma jinak 🙌

loylii
30. led 2022

@hojda 42tis plna penze 4 osoby

ester_ka
autor
31. led 2022

@loylii fakt jen 42 tisíc? Já si zadala týden v červnu, 2+2 osoby a vyběhla mi cena 78 tisíc 😲

ester_ka
autor
31. led 2022

@barmil a kde jste konkrétně bydleli?

hojda
31. led 2022

@ester_ka Taky mi to na bookingu hodilo šílený částky.

dandaa
31. led 2022

@ester_ka mrkni na ten Zaton , jedeme 2+2 s polopenzí do novějšího bungalovu za 30tis a v druhé půlce června.

loylii
31. led 2022

@ester_ka my měli 6 noci a deti ve věku 2 roky. Byli na pristylkach.

radekyacht
Odpověď byla odstraněná
Zobraz