Termální lázně v ČR i cizině vhodné pro malé děti

dechovi
24. lis 2016

Holky prosím poraďte mi pěkné termální lázně v čr. i v cizině vhodné pro malé děti (1rok a 5 let mám kluky). Chceme vyrazit v létě. Moc vám děkuji😃

tania
24. lis 2016

Třikrát jsme byli v Maďarsku v Sarvaru v hotelu Park Inn, děti více než nadšené a když mluví o dovolené jedině o této. Bazény opravdu pro všechny a teploučké. Nejlepší jet v červnu nebo začátkem září, tak aby již byly otevřené venkovní bazény, ale ještě tam nebylo přelidněno.

hojda
24. lis 2016

Taky doporučuji Sárvar, ale bydleli jsme kousek od termálů, ne přímo v hotelu nebo varianta Morava plus Rakousko. Super ubytování Jáňův dvůr a odtud je to kousek buď do Moravialandu (tam to tedy neznám, ale hned vedle je i velké přírodní koupání) nebo pak do Rakouska do termálů v Laa. V létě je zvýhodněný vstup ze lepší cenu.

vilibalda
24. lis 2016

My byli velmi spojení blízko Balatonu v hotelu Pellion ve městě Tapolca. Celé dny jsme trávili ve vodě (měla příjemnou teplotu). Vnotřní i venkovní bazény. Jídlo skvělé a velký výběr. Dětské hřiště ve tvaru lodi, mají vevnitř hernu (i s hlídáním, ale bylo tak krásně, že jsme tam nikdy nebyli). Udělali jsme si výlet do Zoo, na oslí farmu, k Balatonu... 2 děti do 6 let jsou zdarma (jedno dítě má nárok na lůžko nebo postýlku, druhé v posteli rodičů, ale nám hned do voucheru napsali jednu přistýlku a jednu postýlku a tak jsme to i měli. Sice v pokoji nebylo moc k hnutí, ale tam jsme se stejně moc nezdržovali) 🙂 Pořád uvažuju, jestli tam ještě nejet dokud děti nemají 6 let, bylo tam krásně 🙂

cacianka
25. lis 2016

Tatralandia Liptovský Mikuláš

sara84
25. lis 2016

Na kratsi je super Therme park ve Velkych losinach

janickaakrat
26. lis 2016

Super jsou lázně v Maďarsku 🙂 sestra tam byla s malou a přítelem minulý rok, vše zařizovali přes Slevoking. Akorát se tam pak museli i sami dopravit, což bylo s malou trošku obtížnější :D všimla jsem si, že tu stránku mají i na Tipli, takže ještě nějaká ta sleva, proto budeme pobyt kupovat i rodičům k Ježíšku. Akorát jsem nebyla zrovna moc nadšená z aktuálního výběru.. máte někdo tip?