Holky prosím poraďte mi pěkné termální lázně v čr. i v cizině vhodné pro malé děti (1rok a 5 let mám kluky). Chceme vyrazit v létě. Moc vám děkuji😃
Taky doporučuji Sárvar, ale bydleli jsme kousek od termálů, ne přímo v hotelu nebo varianta Morava plus Rakousko. Super ubytování Jáňův dvůr a odtud je to kousek buď do Moravialandu (tam to tedy neznám, ale hned vedle je i velké přírodní koupání) nebo pak do Rakouska do termálů v Laa. V létě je zvýhodněný vstup ze lepší cenu.
My byli velmi spojení blízko Balatonu v hotelu Pellion ve městě Tapolca. Celé dny jsme trávili ve vodě (měla příjemnou teplotu). Vnotřní i venkovní bazény. Jídlo skvělé a velký výběr. Dětské hřiště ve tvaru lodi, mají vevnitř hernu (i s hlídáním, ale bylo tak krásně, že jsme tam nikdy nebyli). Udělali jsme si výlet do Zoo, na oslí farmu, k Balatonu... 2 děti do 6 let jsou zdarma (jedno dítě má nárok na lůžko nebo postýlku, druhé v posteli rodičů, ale nám hned do voucheru napsali jednu přistýlku a jednu postýlku a tak jsme to i měli. Sice v pokoji nebylo moc k hnutí, ale tam jsme se stejně moc nezdržovali) 🙂 Pořád uvažuju, jestli tam ještě nejet dokud děti nemají 6 let, bylo tam krásně 🙂
Tatralandia Liptovský Mikuláš
Na kratsi je super Therme park ve Velkych losinach
Super jsou lázně v Maďarsku 🙂 sestra tam byla s malou a přítelem minulý rok, vše zařizovali přes Slevoking. Akorát se tam pak museli i sami dopravit, což bylo s malou trošku obtížnější :D všimla jsem si, že tu stránku mají i na Tipli, takže ještě nějaká ta sleva, proto budeme pobyt kupovat i rodičům k Ježíšku. Akorát jsem nebyla zrovna moc nadšená z aktuálního výběru.. máte někdo tip?
Třikrát jsme byli v Maďarsku v Sarvaru v hotelu Park Inn, děti více než nadšené a když mluví o dovolené jedině o této. Bazény opravdu pro všechny a teploučké. Nejlepší jet v červnu nebo začátkem září, tak aby již byly otevřené venkovní bazény, ale ještě tam nebylo přelidněno.