Přeji krásné odpoledne,
chystáme se na dovolenou na Slovensko do Podhájské. Pár informací máme, ale zajímaly by mě hlavně osobní zkušenosti. 🙂
Byl tam někdo, kdo by mi mohl odpovědět na moji hromadu otázek?
Přeji krásný zbytek dne.
Byla jsem tam asi před deseti lety, v sezoně.. jako krásný ale přecpaný a s rok a půl starým prckem nuda.. Zaplatili jsme si permici do termálu a byli tam dvakrát, neměli jsme si ani kam lehnout. Bydleli jsme v nedalekém penzionu a dítko jsme zabavili pouze místním vláčkem, co projížděl Podhájskou.. domů jsme jeli dříve. Lepší je to asi mimo sezonu a bez dětí, lepší je maďarsko, kde se děti zabaví 🙂
Bola som tam pred 2 a 3 rokmi, tesne pred dokončením rekonštrukcie. Je tam krásne, boli sme v kempe , ktorý k tomu patrí a tiež sme boli spokojný, v sezóne tam býva vela ludí, ale to aj pri mori....
Byli jsme před 6lety. okolí krásné, i dost možností na procházky - synovi byl rok, takže byl v kočárku. Ale na koupališti se nudil. ještě nebyl postavený ale vnitřní bazén, který se stavěl.
A ještě mám jednu otázku... Asi bude trochu mimo téma, ale vy tu určitě budete znát odpověď. 🙂
snažíme se o miminko. Vadilo by, kdybych náhodou před dovolenou otěhotněla? Mohla bych pak do bazénu?
Ahoj, byla jsem zde asi 6x 🙂 za me doporucuji!