Vybíráme letní dovolenou a zatím vede kvůli dětem Bibione. Nikdy jsem tam nebyla a nechce se mi na dovolené trávit čas nad hrnci (přes rok si toho užiju ažaž 😉 ) ani hledáním restaurací, proto se chci zeptat, jak jste to řešili vy - vařily jste si nebo je lepší vzít si polopenzi anebo je tam dost dostupných restaurací? Díky za vaše tipy
Byli jsme v Bibione vloni a úplně nadšení.byli jsme s holkama 7 a 2 roky.měli jsme apartmán s kuchyňkou.
neměli jsme možnost polopenze.
na snídani jsem vždy nějakou tu housku namazala-každé ráno jsme došli do obchůdku,který byl kousek.
na oběd či na večeři jsme si buď udělali nějakou rychlovku-vše se dá v potravinách koupit-např.rýži,těstoviny s nějakou
omáčkou nebo s masem. Jinak na ulici se dá najíst v "okýnkových" pizzeriích - za pár korun skvělá pizza,salát nebo plody moře,hranolky.
nebo si sednout do restaurace-to je už dražší.
Takže jsme to tak nějak střídali.jinak Bibione doporučuju.je tam super pláž,mělko a na plážích dětská hřiště.
A po tý luxusní zmrzlině a espressu se nám fkat stýlká 🙂)
Petra
nebyla jsem v bibione, ale zkusili sme vic mori. nekolikrat chorvatsko, bulharsko, tunisko a nejidealnejsi byla polopenze v hotelu. nemusis varit, nemusis hledat restauraci a hlavne nemusis do ty restaurace chodit a cekat na to jidlo. prijdes do hotelu a hned to donesou (nebo svedsky stoly)
navic pres obed byva takovy teplo, ze sme neobedvaly i kdyz nevim, jak by to vydrzely deti, tem vetsinou teplo nevadi... 😎