Stanování v Čechách - doporučte pěkný kemp

bledulka
16. črc 2013

Ahoj 🙂 S dětmi bychom rádi podnikli na dvě noci výlet pod stan . Ráda bych poprosila, zda máte tipy na pěkný čistý kemp, ideálně s možností koupání (umělé nebo přírodní,ale čisté i když vím, že čistota vody se mění postupem léta) .Pokud by to byl kemp-háj (tzn-stromy), bude to lepší 😉 .Tipy uvítám i pro Moravu-pro příště nebo pokud nás něco vyloženě nadchne.. 😉
A pokud mi i napíšete, co bychom při případné návštěvě neměli opomenout s dětmi navštívit -budu ráda (muzea,hrad,skály,.. prostě něco, co Vás zaujalo a doporučíte to při návštěvě onoho místa)

Předem díky za všechny tipy a návrhy
Pěkné léto všem 🙂

berynka
16. črc 2013

@bledulka
Nevím odkud přesně jste, aby to nebylo hned za rohem 😉 , ale super kemp včetně koupaliště v hezkém prostředí je v Chrustenicích (u Loděnic). Je to cca 15 minut ze Zličína po dálnici směr Plzeň 😉 .

mililihaus
16. črc 2013

Ahoj, děti sice ještě nemáme...ale moc se nám líbilo na Vranovský pláži 🙂 Je to sice asi 5 let co jsme tam byli, ale prej je to tam super furt. Voda byla čistá a vyžití je tam taky...🙂

lv
16. črc 2013

Žamberk, http://www.autocamping.cz/cs/areal/sportovni-re... jezdíme tam 5let jako rodina /muž s partičkou skoro 10let/, každoročně, vrátili jsme se v neděli 😀 a už máme zase zamluvený příští rok. Jezdíme stanovat, někdy do chatky /letos, že má malá jen rok/..čisté, uklizeno, sociální zařízení nové a neustále čištěno, krásnej koupák, z kterého jsou děti paf.. prostě to tam milujeme 🙂
výlety letos a vlastně každoročně - vycházka do města kolem Divoké Orlice, České Petrovice na káry z vrchu, atrakce pro děti, lanovka, adrenalin, přehrada Pastviny - koupání, šlapadla, vláček..
* jediné mínus je, že se v místní restauraci nedají jíst denní menu - to jsou strašné blivajzy /nebo jsem moc náročná, běžná nabídka jídel ujde, ale na menu šetří, jasně, když je za 67kč/

misana
25. únor 2014

Autokemp Vítkov-Podhradí !!!! Super relax,nádherná příroda,výletů kolem hodně....Jezíme každý rok....

zuzanakn
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
katerina1212
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
koldovam
28. bře 2014

Český ráj - Autocamp Sedmihorky
dá se stanovat i bydlet v chatkách, k dispozici je kuchyňka, soc. zařízení (čistý), dětská herna, restaurace

kimby
28. bře 2014

Mohu doporučit osobně mnohokrát vyzkoušené Kamencové jezero, autokemp, chatky, stany. Super koupání, jídlo, sociální zařízení, čisté, krásné a i proto je oceněn kemp zlatou hvězdou.
http://kamencak.royalhotels.cz/cs/

v areálu je přímo i restaurace, kde je možné koupit snídaně pro kempující apod. Jinak plno stánků...atd viz odkaz.

Přímo vedle Kamenčáku je zoopark, v okolí mnoho možností na trávení volného času, aktivit, výletů...vše dle libosti

zuzanakn
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
petra_m
13. dub 2014

Ja doporučim Vranov je to tam super pro děti každy den animačni program pro děti ,čista voda, jezdi tam velka lod ,jezdi tam vlaček k hradu,pisek ,prolézačky,lanove centrum a ruzne akce je to tam fakt super
http://www.vranovska-plaz.cz/cs/

marecek4
13. dub 2014

autokemp v Koryčanech-jsou tam i chatky,bufet a hned vedle je koupaliště,výlet na Cimburk nebo dál do Buchlovic a na Buchlov,případně na Modrou do archeoskanzenu a nebo na Živou vodu-samozřejmě Velehrad,na druhou stranu Bučovice s obnovenou kašnou,Slavkov,jen za jeden víkend se nedá stihnout vše,tipů by bylo i víc 😀,ale ještě zmíním mini zoo na Stupavě-prý si tam můžete nakrmit lva šlehačkou-my to ještě nezkusili,ale viděla jsem je

zelva
16. čer 2014

Ahoj holky, pokud máte rády kempy, kde si můžete hezky postavit stan mezi stromy, pak vám doporučím kemp Nové Městečko. Nachází se za Sušicí, na Šumavě. Kempy typu holá louka nemáme rádi a tenhle kemp je úžasný. Je totiž celý na poloostrově, obklopený řekou Otavou. Je v lesíku. Stan si můžete postavit buď u řeky nebo klidně dál od ní, ale všude jsou stromy. Je to super! Je tam restaurace, dětský koutek. Kemp není nijak velikánský a zkrátka v nádherném prostředí. Moc doporučuji. 😉

bledulka
autor
16. čer 2014

@zelva jejda, ten je krásný.. díky moc.. mám i pocit, že jsem kdysi ten kemp viděla z auta (cestou z Kašperek? 😕 ) a moc se mi líbil, jenže jsem si zaboha nemohla vzpomenout kde to co bylo.. ale asi je to on.. děkuji za super tip 🙂

zelva
16. čer 2014

@bledulka Není zač. Opravdu je moc pěkný a v létě se tam také chystáme 🙂