Společné spaní na dovolené. Jak případně vyřešit?

astrid_sk
24. čer 2021

Ahojte.
Ako prosim riesite spolocne spanie s miminkem na dovolenke? Doma spim s malym v manzelskej posteli, z 3 stran je postel zabezpecene, na tej stvrtej je nizka zabrana a spim tam ja. V apartmanoch ci hoteloch je obvykle manzelska postel v priestore, to si nedokazem predstavit nejak zaistovat vsetky tri strany... alebo matraci na zem? to ale taky ne vsude jde a ked spadne z vyssej matrace tak sa tiez udrie... Tak neviem moc ako to pripadne vyriesit, budem vdacna za vase tipy.

olga_
24. čer 2021

@astrid_sk Vždy jsme vyřešili matracemi na zemi.

jipe
24. čer 2021

měla jsem cestovní postýlku nebo namuchlala kolem dítěte peřinu jako mantinel. Pokud je to jen hotelový pokoj, stejně jsme nikam od dítěte nešli, v apartmánu bylo trochu o nervy období, kdy dítě lezlo a bylo schopno překonat peřiny, ale ještě neumělo slézt z postele. Jsem tam měla vedle na zemi myslím kufr s oblečením 🙂

kosi_cek
24. čer 2021

@astrid_sk buď jsme spali na posteli napříč (čelo je vždy u zdi, že, a pokud nemá partner kolem 2m, tak se to dá) nebo dítě uprostřed..Ale zkušeností mám velmi málo, preferujeme stan 😉 Jinak doma máme postel zabezpečenou jen ze dvou stran a fungujeme...zatím všechny děti, co tou postelí prošly, to ustály ve zdraví😄

rebe
24. čer 2021

Vždy jsme spali normálně na manželské posteli. Všechny děi se nám pohybovaly jenom do stran nebo nahoru, dolů ve spánku nelezly nikdy.

malinkaelinka
25. čer 2021

Buď jsme postel v rámci pokoje přemístili tak, aby byla u zdi, nebo dcera spala uprostřed. Ze bychom ji tam nechali samotnou, to jsme nedělali.

eva_sam
25. čer 2021

@astrid_sk vozíme s sebou zábranu na postel. Dá se složit do naprosto skvělých cestovních rozměrů.

garpova
25. čer 2021

Dobrý den, zabránu dceři děláme s přítelem my dva. Většinou se v noci na někoho přitiskne, takže pohyb po posteli, pokud nemáte tvrdé spaní, je cítit. Jinak, když byla malý mimino, tak jsme měli buď naší cestovní postýlku nebo půjčenou místní. A pokud s ní nikdo zrovna neleží, tak udělám zabránu z peřin a mám ji "na chůvičce".

leniczka23
25. čer 2021

Vždy spal mezi námi, takže neměl kam spadnout..

astrid_sk
autor
25. čer 2021

Moc dakujem vsetkym za odpovede. Mame este o nieco starsiwho syna, ten bude zrejme spat s manzelom, takze dve zabrany v podobe tel mat nemozem. A postel nie vzdy de oresunout ke zdi... @eva_sam aku presne zabranu prosim mate?

rebe
25. čer 2021

@astrid_sk V tom případě je nejjednodušší spát napříč a nad hlavou udělat bariéru z polštáře.

cherie24
25. čer 2021

@astrid_sk my povezeme zábranu. Já mám teda i doma zábranu jen na jedné straně postele a malá spí mezi mnou a zábranou. Uprostřed mezi námi moc nespí, protože se dost vrtí a já jsem zvyklá, když se začne vrtět, vzbudí mě to a vykryju kopance, ale partnerovi už i rozkopla nos 😀 máme skládací, takže nám ani moc místa nezabere

eva_sam
Autor odpověď smazal
Zobraz
eva_sam
25. čer 2021

@astrid_sk Zopa zábrana na postel, složí se do takovýho sáčku, který je součástí. Ty tyčky se rozloží.
https://m.detskezbozi.com/zabrana-na-postel-zop...

cherie24
25. čer 2021

@eva_sam ano něco takového máme a je to fakt lehoučké. Na cestování super. Dobu jsem ji i převážela mezi mojí a přítelovou postelí, takže jsme se s ní celkem nacestovali 🙂