Seženem ubytování v Chorvatsku na místě?

evytra
24. kvě 2019

Ahoj prosim o radu, chceme jt s manzelem a dcerou (2 roky) do chorvatska autem, cestu planujeme prez noc aby dcera spala. Chci se zeptat myslite ze kdyz pojedeme "na pas blint" tak tam sezeneme ubytovani na miste? Myslim nejaky apartman.....a jeste kdo ma zkusenost poradite mi misto, plaz ktera je klisnejsi neni tam moc turistu( i kdyz v cervenci budou lidi asi vsude)

kourtney
24. kvě 2019

S ohledem na věk dcery by to asi nechtělo nikam daleko, my byli na Cresu a bylo to super 🙂

zelenaesmolda
24. kvě 2019

@evytra
zalezi kdy jedete a kam,v plne sezone to muze byt trosku problem sehnat vhodne ubytko

evytra
autor
24. kvě 2019

Jedeme uprostred cervence 🤐

vladienka
24. kvě 2019

Ja by som s malym dietatom na blind urcite nesla.. v sezone je problem zohnat apartman aj dopredu, mozete s tym stravit cely den a malej sa to asi pacit nebude..navyse ja si radsej vyberiem nejaky vhodny nez to co na mna ostane

zelenaesmolda
24. kvě 2019

@evytra
hm tak to bych neriskovala

g_m
24. kvě 2019

@evytra A proč něco nezarezervujete dopředu?

surikata131
24. kvě 2019

Před 2-3 lety přelom červenec/srpen jsme takhle jeli a všechno bylo plné, byli jsme rádi že jsme vůbec sehnali jediný volný apartmán a to ještě celkem za draho, radši bych hledala ubytování předem

matkacekatelka
24. kvě 2019

My byli před 4 roky v Bašce Vodě. Ještě bez dítěte. Ale problém s ubytováním jsme neměli. Hned u hlavní silnice nás odchytl pán a ukázal nám dva apartmány ať si vybereme, svůj a ještě jeho bratra. Cena byla okolo 400 kun za týden(o dost levnější než přes cestovku). Záleží na vás, jestli to dáte s dítětem. Já bych to řešila, že bych šla s malým na pláž a manžel zatím najde volný apartmán

petralak
24. kvě 2019

Ahoj, my takhle projeli chorvatsko, vždy dva dny ubytko a hurá dál a nikdy nebyl problém a to jsme jeli v sezóně cervenec-srpen.

fyii
24. kvě 2019

@evytra ahoj jezdime vzdy jen " na blint" 3 rodiny a nikdy, opravdu nikdy nemeli problem najit ubytovani. nabizi ho vsude. staci zastavit a zeptat se v trafice, u zelinare, pekare a vzdycky dostaneme kontakt na nekoho kdo pronajima apartmany. Jezdime vzdy v cervenci a ruzna mista kolem Makarske.. muze se stat, ze nejsme vsichni v jednom baraku, ale treba v sousedicim, coz je vlastne uplne jedno. Jezdime s malymi detmi a kdyz se nam mestecko libi, kterym projizdime stavime🙂 a ptame se. taky jezdime na noc..