Ahoj dámy, dělám takový průzkum, jak byste se v mé situaci zachovaly vy.
Máme jet s kamarádkou na víkend na hory, ale onemocněl jí syn. Tím pádem nejedou. Jely byste samy se dvěmi malými dětmi, nebo byste to celé zrušily a byly doma? Bydlí se v hotelu s polopenzí, takže skoro žádná starost, cesta cca 1,5hod z domova. Řídím bez problémů.
Určitě bych jela
Já bych jela, jezdíme takhle s dcerkou hodně a je fajn strávit čas jen s dětmi mimo domov🙂
Já bych jela.
Já bych rozhodně jela, osobně s tím nemám vůbec žádný problém. Navíc bych si to i s dětmi řádně užila 😉😊
Jezdila jsem sama s predskolnimi detmi takhle na tyden lyzovat. Asi by mne mrzelo ze kamaradka odpadla, asi bych se snazila zlanarit aspon babicku( moji mamku), aby jela s nama. A pak by se videlo. Jelikoz bych se na hory tesila, tak bych nakonec jela asi i sama s detma.
Holky díky moc. Já se právě taky moc těším, i holky. Nebo ta starší, té roční je to zatím jedno 😄Jen manžel mě lanaril, že jsem blázen, že by nejel. Poptala jsem se babiček a nemůžou. Tak asi vyrazíme samy 🙂 má být u hezky počasí
Já bych jela, když jedu s dítětem neberu to tak, že jedu sama 😃
@izz76 to já už taky ne. Starší je 5 a je to kámoška už 🙂
Okamžitě jeďte 😍😂👍
@tinaprofi děkuji 😍
Jezdím i sama s dětmi 🙂
Já bych jela 🙂
Jela bych a už jsem takhle byla sama s dětmi.
@dandaa koukám, že máš podobné staré děti jako já. A vše bylo v pohodě?
Ano ,děti jsou zvyklé cestovat.
Jela bych, proč ne 🙂
Normálně s dětmi jezdím, zítra jedeme na plavecký kurz, a protože zatím ještě nemám manžela doma z nemocnice, tak jedu s dětmi sama. Dřív jsem jezdívala taky sama jen s dětmi, než jsme se s manželem potkali, teď jsme se rozrostli a i tak jezdíme.
To je skvělý dámy, že jste tak samostatné. Já jsem trochu srab v tomhle. Manžel šel i sám na koncert, do kina, já vždy potřebovala parťáka.
Rozhodně bych jela, resp. jezdím :D
No že váháš. Každý vypadnutí z domova dobrý (a ano, jsem spokojená, dobře vdaná, nic mi nechybí a domov mám ráda). Jela bych okamžitě.
Jela jsem teď sama s dětmi do kempu, jeli tedy i kamarádi a pomohli mi postavit stan, manžel měl totiž hodně práce a přijel až za dva dny. Vše jsem sbalila, mimochodem zapomněla jsem spacáky 😂🙈, naštěstí nám půjčili přikrývky, cesta 1:40, bylo to fajn, takže jeď a užijte si to!
Rozhodně ano! 😀
ta se zeptej jine kamaradky, zda nechce jet? klidne ale jed sama, manzel zavidi 😀
@barumat hezky řečeno 🙂
@lennus, 😄 jedeme, jsem na to zvědavá, docela se i těším.
@lida9 ptala jsem se hned, ale nikdo nemůže tak narychlo.
Paráda! Měla jsem z toho skvělý pocit, že jsem to zvládla sama vše zabalit a uvařit a večer jsem pak zjistila, že nemám ty spacáky 🤪🤦😂
@lennus heleď to se stane 😂 kolikrát člověk dkmyski takové detaily a na základ pak není prostor 🙈
@lennus *domyslí
Jela bych nejradši sama, bez dětí 😀
Ale jestli chceš vzít děti, tak vyraž. Aspoň změníte prostředí a uvidíte něco nového.