Holky zdravím 🙂 Chystáme se jet na dovolenou s dcerkou které bude přes 5 měsíců. Je to tábor 50 na 50, chápu, někdo doporučuje, někdo opovrhuje. A teď k věci 🙂
Pojedeme autem já, malá, manžel a s náma pojede babi a děda, abychom se střídali k malé a nebyli na ní sami. Otázka nastáva jak to vůbec chodí ? Kdo již byl, poradíte jak to dítě zvládá ? Co umí, co si mám koupit pro ní k moři - nějaké pomůcky, bazének atd ?? Pláž je písčitá, budeme s ní chodit dopoledne a k večeru (přes poledne cca 10-15 vždy s někým bude hezky ve stínu a doma)..
Jak jste to dělali vy ? Jaký byl Váš den ?
Jela jsem s dcerou 4m... jako, výlet to absolutně nebyl pro dítě - to jenom spalo 🙂 Ale řekla bych že mu to na druhou stranu ani nevadilo že je u moře. Rozhodně nečekejte interakci, bazének bych taky neřešila, písek bude horkej a malému mimču ve slané vodě nepohodlně 🙂
Byli jsme s pěti měsíční dcerou, vse zvládla, v mori se koupala několikrát denne, vse v pohode, jestli chcete jet a mala je pohodové dítě, neváhejte, bude to v pohode. Jestli je plactiva a nemá treba rada změny, muže to byt horsi, ale pokud je pohodova, užije si to taky stejne jako vy. Ja jeste kojila, takže jsme neřešili jídlo, bazenek bych řekla ze je jeste brzo, ale do more ji urcite vezmete, naše byla nadsena.
Ja byla,kdyz malymu bylo 6 mesicu a super.Kojila jsem,takze zadny problem s jidlem,na plazi byl v plazovem stanu nebo spinkal ve stinu v kocarku.Jemu to bylo jedno kde je,hlavne ze ma mliko😉My s manzelem a starsi dcerkou jsme si to uzili,takze za mne ano.
My byli s prckem u moře když mu bylo 5 měsíců. Cestu zvládnul v pohodě,jeli jsme na noc, tkz to prospinkal. Měli jsme bazének,i do moře jsme ho brali,je to vodní živel, tak byl nadšený. Brali jsme i houpatko,dost jsme ho využili na apartmanu. Myslim, ze jsme si to užili víc, než o rok dyl,to už jsme si moc neodpocinuli 😀.
Asi bych na tvem miste pockala jeste rok...preci jen pet mesicu je jeste malo a krom toho si to mozna ani neuzijes:(