Rukávky nebo plavací vestu pro děti 2 a 3,5 roku?

linh88
3. bře 2015

Milé maminky, za dva týdny plánujeme naši 1.dovolenou s dětmi. Mám skoro 2roční a 3,5roční kluky a rozhoduji se,co jim vzít k vodě. Jestli rukávky a nebo plavací vesty? Neumějí ještě plavat. Děkuji

veruska007
3. bře 2015

Rukávky, vesty jsme měli, ale děti je nechtěly.

alcar
3. bře 2015

To me take zajima. 🙂 My jedem na dovcu v zari a mala bude mit 1,5 roku. Uvazuji o te vesticce, jestli nebude pohodlnejsi. Z rukavku mam strach u tak maleho ditka. 😕

teriszek
3. bře 2015

My máme pas a rukavky a malej 2 roky je spokojeny.Plave si sam a je spokojeny.

linh88
autor
3. bře 2015

http://www.malyplavec.cz/category/detske-plavac...
našla jsem tyhle vesty,má někdo z vás zkušenosti?

veruska007
3. bře 2015

ještě jsem zapomněla, že do bazénu máme ty různé pěnové desky a motýlky. Ale do přírodní vody bych to nebrala - může to snáze sklouznout a nasaje to vodu, bála bych se, co v tom potom zůstane.

lin18
3. bře 2015

@linh88 urcite rukavky, z vesty mi malej vypadaval...jak ta vesta plave na hladine a telicko jde dolu tak mu vyjizdela az nad usi a nechtel ji nosit. Rukavky dite unesou. Jinak stranku malyplavec doporucuji...je meho kamarada takze rucim za solidni jednani...v pripade problemu piste do IP a ja mu vzkaz predam osobne (doufam, ze to neni reklama 🙂.

maraida
3. bře 2015

My máme rukávky a plavací kruh.Někdy má jen jedno nebo druhé,někdy obojí,jak chce.

petule12
3. bře 2015

@linh88 tak u nás na plavání pro ty co vůbec neumí plavat tak používají takové ty pásy s pěnovými dílky kolem těla + rukávky. Dcerka necelá 2 roky je už zvyklá na vodu a zvládne to s nafukovacími rukávky.

lu777
3. bře 2015

nejlepší jsou ty pásy okolo pasu s těmi dílky... a na ruce taková ta kolečka...
dobré na tom je, že ty dílky se pak dají postupně odendávat... a kolečka tak nevadí při nácviku plavání jako ty nafukovací rukávky... nám ty rukávky na plavání vyloženě zakázali, že si tím ty děti kazí styl prý 😉

petule12
3. bře 2015

jo rukávky jsou ty kolečky na tom plavání 😉

mandala
3. bře 2015

Určitě rukávky, vesta je nepohodlná. 🙂

alcar
3. bře 2015

Holky, koukala jsem na ty rukavky a mam poridit ty penove nebo klasicke nafukovaci? U tech penovych pisou, ze jsou nadlehcovaci a vhodne pri prvnich plaveckych tempech. Coz nevim, jestli pro 1,5 lete ditko bude vhodne??? 😕

maraida
3. bře 2015

@alcar my máme klasické,nafukovací.

lu777
4. bře 2015

@alcar raději pěnové 😉 nepřekážejí v pohybu, lehčeji se nandávají a sundávají a taky vydrží až do x let věku dítěte (u nás je používá i 7-letý syn)... jak jsem psala, tak instruktorka plavání říkala, že nafuk. rukávky vůbec nedoporučuje...

alcar
4. bře 2015

@lu777 takze ty penove plus penovy pas? To je idealni kombinace?

lu777
4. bře 2015

@alcar ano 😉 je to vhodné pak právě i když děti poporostou a budou se učit plavat 😉

alcar
4. bře 2015

@lu777 tak dekuji 😉

achjonetusim
5. bře 2015

My máme rovnou plavky s pěnovejma válečkama, dítěti nijak nevadí a krásně nadnáší, maj volný ruce takže na skákání a blbiny dělaný 😵 Dělaj se jak pro holky tak pro kluky. Doporučuju!

betuska12345
5. bře 2015

Lepší jsou rukávky, dětem jsou víc příjemnější

linh88
autor
6. bře 2015

@achjonetusim taky jsem na to narazila,ale zatim pro holky. prosim o odkaz pro kluky😊?

linh88
autor
6. bře 2015

@lin18 dekuji za doporuceni. maji vsechno,tak snad neco vymyslim😀

linh88
autor
6. bře 2015

@achjonetusim uz jsem nasla 😃

linh88
autor
6. bře 2015
achjonetusim
6. bře 2015

@linh88 My máme ty válečky v každý díře dva menší, zezdola je textil přes sebe přeloženej aby je šlo vyndavat zandavat, takže jde upravovat podle hmotnosti nebo zdatnosti plavce. Naše potápka už pár temp udělá a drží hezky hlavu, takže třebas do bazénu jí na první půlhodinku kdy je plná sil dva tři vyndám 😉

konidana
28. bře 2015

My používaly jenom pásky kolem pasu, jako psala @lu777 . A k tomu jsme ze začátku měli ještě pěnovou destičku na držení. Nebo nafukovací kruh na blbnutí.:D Jak jste to nakonec vyřešily?
@linh88

andulinka11
Odpověď byla odstraněná
Zobraz