Ahoj byli jste ted nekdo v Rimini? Jak jste tam byli spokojeny? Kde jste byli ubytovani? A jaka je cca teplota vidy? Dekuju
Ahoj, v neděli jsme se vrátili z Rimini, byli jsme ve Viserbelle, v hotelu Playa. Jsme nadšení, nechtělo se nám domů☹ Měli jsme polopenzi a byli jsme permanentně přezraní😀 Obsluha perfektní, milá a ochotná. Moře teda bylo hodně teplé, za mě by mohlo být trochu chladnější, člověk se moc neosvezil. Ale to má každý jinak.
No mi jedem do hotelu amba a prosím je stále ta neplacená pláž u toho delfinária?
@terezapos my byli v hotelu Amba je to tak tři týdny, jídlo super večeře sráááášně veliký, pláž jen přes silnici, koupili jsme si slunečníky hned na celý týden,opravdu spokojenost veliká.
Delfinárium přímo v Rimini je uzavřeno, je schátralé, tak nám tvrdila delegátka,ale jsou tam výlety někam jinam a tam je jiné delfinárium a snad aquapark,ale my byli jen na pláži a stačilo nám to.Moře hodně mělké, takže jsem se nemusela o děti vůbec bát, pořád si hrály s pískem,
OPravdu spokojensot a hotel Amba užasnej moc milí lidi
@krabice1983 je tak to ti moc děkuji za recenze já právě hledala a našla jsem samé negativní z loňska 😣 tak jsi mě teď uklidnila 😊 a prosím tě u té večeře se dá vybrat jídlo?
@krabice1983 a ještě prosím na kolik vyšla ta lehátka na ten týden?
@terezapos my prave taky nasly jrn ty spatny recenze a meli jsme strach.
Ale v pohode.
Vecere nejdriv studeny raut to si vezmes co chces ruzny cukety,brambory,lilky mrkev.......
A potom nosili kazdy den testoviny jednoh s cervenou omackou,jednou noky,pote byl dalsi chod maso.veprovy,kureci,ryba potom dezert zmrzka,buchta.....
Lehatka vysly od soboty do soboty na 80 euro,ale nebyli jsme prvni v rade u more.Nam to nevadilo.mame deti 5,5 let
@krabice1983 a jeste se te zeptam da se v hotelu domluvit normal cesky? My mame deti 1,5 a 3,5 roku a jak jste jeli busem nebo autem?
@terezapos
@terezapos ne ne, jen anglicky, my teda neumíme nic moc,ale paní majitelka je strašně hodná a snaží se hodně pomalu anglicky, nebo rukama nohama a když už jsme vubec neuměli tak se slovníkem.Jednou nám nešla klimatizace, přes jednu noc a to se fakt nedalo, tak jsme to ráno nahlásili a během chvíle vše opravené.
Opravdu se nebojte jsou tam moc milý, my právě četli taky ty recenze a měli jsme strach,ale nic z toho nebyla pravda.
Jako snídan jsou takový chudší,ale salaámy, vajíčka, plátkový sýry, párečky to dodavali pořed, pak spousta druhů sladkého, a takové obyčejnější jogurty, automat na kafe a čaj, a džusy.
K večeri automaticky dostane litr vody a půl litr vína.
Jeli jsme autobusem,no tam to bylo super,ale zpátky šílený, hodinu jsm ečekali než přijel autobus,ale děti to daly uplně v pohodě, já trpěla, protože mám pltýnky v háji.
Byli jsme před dvěma lety autem v Caorle a to se nedalo srovnat Rimini je mnohem hezči.A cesta autem pro nás byl taky očistec,ale vy máte zase malé děti.
Přeji hezkou dovču a doufám, že se vámbude líbit.My byli moc spokojeni.
Byla nás parta 14 lidí a nikdo si nestrěžoval
@krabice1983 my jedem prave kuli detem autem a na noc a moc dekuji za informace a v horelu jste byli pouze češi nebo i cizinci?
@terezapos byli tam italove,nemci ,nase skupina a par jinych cechu.
Kdyz jedete na noc tak to bude d dobry,my tenkrat jeli na den a to bylo neco
@krabice1983 ze te jeste otravuju meli jste to pres cestovku? A je na pokoji trezor?
@terezapos trezor ram u nas na pokoji nebyl,ale na jinych byl.
Pres invii 😊
@krabice1983 dekuju mi to mame pres ceske kormidlo 🙂 A posledni otazka jde tam objednat vylet plavba lodi? Ja vim ze jsz oteabna ale mam vzdycky uplne nervy kdyz jefu nekam kde to neznam ☹️
@terezapos jsem blba taky jsme to melu pres kormidlo,ale invie nam to doporucila.
My jsme nejak nepatrali,kolik stala lod,ale nasi kluci by dlouho nevydrzeli a bali jsme se,aby nam po par minutach nervali,ze chteji pryc.ale je krasna lod.
Klzkum stacil pisrk,voda a keden den veliky vlny.
Denne vecerni prochazky,cesta vlackem po Rimini......😊
Holky prosím nevíte cenu toho ruského kola na pláži? Máte to celkem kus tak jestli se vyplatí tam jít? Dekuji
Myslite ten zábavní park Mirabelandia?
Plánujeme letos dovolenou v této oblasti, máte někdo zkušenosti s hotely Blue & Silvie Rose a hotelem Vannucci? nebo dáte doporučení na hotel min s plnou penzí a hlavně bufetovým jídlem? ne servírované... díky
A jeste pokud jste jeli autem tak jaká byla cesta a kdy jste jeli prosím?