Rezervace přes Booking.com

kloud
28. zář 2017

Dobrý den, zarezervovala jsem si přes Booking.com pobyt na Jižní Moravě. Platba má proběhnout až na místě. Ale mám obavy, že při příjezdu s námi hotel nebude počítat. Jak se ujistím, že o mně hotel ví? Psala jsem tam e-mail ohledně dalších informacích, ale žádná odezva. Poraďte prosím.
Děkuji 🙂

neria55
28. zář 2017

@kloud já přes booking objednávala pobyt již mockrát. A vždy bez problémů, v mailu shrnutí pobytu. A po příjezdu na místo nebyl žádný problém. Pokud máš strach, tak nejjednodušší je tam zavolat. Dnes je svátek, tak zkus zítra 🙂 uvidíš, že se strachuješ zbytečně 👍

smikri
28. zář 2017

@kloud obejdnavala jsem pobyt přes booking už několikrát a nikdy nebyl problém!Vzdy o mě v hotelu věděli a vše bylo v pořádku.Vubec bych de nestresovala,je to zavedeny portál😉

olga_
28. zář 2017

@kloud My jsme přes booking.com objednávali hodněkrát i pobyt v Německu (hotely i ubytování nabízené soukromníky), platba vždy až na místě a nikdy žádný problém. Fakt bych se nebála.

misulinka44
28. zář 2017

Také jsem přes booking.com objednávala už několik pobytu a vždy vše v naprostém pořádku;)

olsett
28. zář 2017

Jak píšou přede mnou, na booking se da spolehnout, ale jestli mas obavy, tak si najdi cislo toho hotelu a zavolej tam🙂

terie1988
28. zář 2017

Přesně tak, pokud nereagují na emaily, zavolat a ujistit se 🙂, jen nechápu, proč by s vámi neměli počítat 🙂 Já rezervuji běžně (ČR,SR, Itálie atp) a nikdy problém nebyl 🙂.

verinikki
28. zář 2017

Taky mám dobrou zkušenost i v zahraničí...

berynka
28. zář 2017

Booking u nás taky bez problému.Vyuzili jsme objednání přes ne už hodnekrat v ČR,Německu,Slovinsku,včetně týdenního pobytu v Itálii.Spoleham na potvrzení z Booking.com v mailu.

dasadigi
28. zář 2017

Rezervuji přes Booking ubytování už několik let a nikdy nebyl žádný problém.

alubif
28. zář 2017

Po jedné nemilé události s ubytkem přes booking, ale chyba nebyla na straně bookingu ale ubytka vždy volám. Vždy o nás ví. Nebyl problém ani když jsem posunovala dny příjezdů. Vzdy byli informovaní.

autumn11
1. říj 2017

ja som tiež zatiaľ nemala žiadny problém s ubytovaním cez booking. A to som si cez nich objednávala ubytovanie veľa krát. Či na Slovensku alebo v zahraničí.

moodie
4. říj 2017

Když jezdím na služebky tak si rezervuju hotel přes booking a zatím vždy vše sedělo. I v zahraničí rezervace byly platné když jezdíme třeba na hory tak po dvou dnech měníme ubytko a taky v poho. Nebo ještě můžete udělat to, že kouknete na booking, tam si vybere hotel ale rezervaci si uděláte na přímo u nich, že si tam zavoláte. Bude vás to stát i míň 😉