Rakouská jezera s dětmi. Tipy?

wow
30. črc 2019

Dobrý den, prosím o tip na dovolenou v Rakousku kde je možné se koupat v jezeru a je to vhodné i pro děti ( pozvolný vstup)

kittyy17
30. črc 2019

Zell am See

bh8
30. črc 2019

Attersee

iowa
30. črc 2019

Za sebe taky doporučuju Attersee 🙂

evaamy
30. črc 2019

vsude je krasne, v Rakousku nejde slapnout vedle. jen bacha na Gosausee, je 1000 m n m a je hodne hodne studene.

varecka246
30. črc 2019

Worthersee a achensee 👍

jaja01k
30. črc 2019

Loni jsme byli s dětmi u Attersee a bylo to super. Zrovna jsme chytli chladnější počasí a na koupání to nebylo, ale na pláži jsme byli a pro děti ideální, hezky pozvolný vstup. Až když jsme odjížděli, se udělalo horko a lidi se koupali.

bayt
30. črc 2019

@jaja01k Nádhera, strašně jsem chtěla letos, ale manžel se necejtí na to jet to v tahu s tím naším satánkem a na dva dny to rozkládat nechce. Tak snad příští rok. Super foto.

mku
30. črc 2019

Zell am see a okoli je nadherne, tyden si to uzijete a ani neuvidite vsechno 🙂 my tam pojedeme ted o prazdninach uz podruhy 🙂 byli jsme na zacatku cervence a ted to musime dat jeste jednou. Jen je lepsi shanet ubytko primo u mistnich a ne pres booking, tam neni vsechno a jsou tam sileny ceny.

dominikacifkova
30. črc 2019

Doporučuji Zell am see, právě jsme se od tud vrátili. Byli jsme tam loni a letos jsme museli zas. Ubytování vybírejte, tak aby byla k dispozici zdarma tato karta https://www.zellamsee-kaprun.com/en. Napřiklad tento hotel : https://hotel.invia.cz/rakousko/kaprun-zell-am-.... Byli jsme zde a jejich all inclusive program včetně nealko nápojů nemá chybu. Jídlo fantasické. Jste cca 150 metrů od stanice lanovky a autobusu. Pokud chcete a ovládáte trochu němčinu nebo angličtinu, dám Vám kontakt na tento hotel napřímo. Oproti cenám v cestovce se dá ušetřit nějaká korunka.

wow
autor
31. črc 2019

bylo mi doporučeno Faak am See, ale chceme jet tuto neděli a nevím jestli tak narychlo něco seženu a shánět ubytování až na místě se mi s malými dětmi nechce

prubnihracku
Odpověď byla odstraněná
Zobraz