Ahoj holky, budeme za pár dní letieť s 2r dieťaťom, 2 hodiny v lietadle, potom 2 hodiny na prestup a 2 hodiny do finálnej destinácie. Lety neznášam, máte nejake tipy na let s dieťaťom? Čo zabaliť? Ďakujem Vám.
Nepotrebovali jsme nic, na usi jsem vzala zvykacky, ale nebyly potreba, hned po vzletu si lehnul a usnul, zbytek casu zabral sendvic na svacinu a pak sedel a koukal a povidali jsme si 🙂 Mela jsem koupenou novou knizku, ale ani jsem ji nevyndala. Nejaky turbulence taky byly, jenom jsem rekla, ze budeme sedet pripoutani jako v aute, a taky dobry.
My jsme s dvouletou absolvovali hodně letů. Osvědčilo se jídlo, pastelky, blok, pracovní sešit, taštička s drobnými hračkami, které neznala a nějaká další překvapení.
@9radka9 za nás fungovaly oblíbené krupky / chipsy (prostě něco, u čeho vydrží fakt sedět a je to pro ně top), pak dát do tabletu hry a pohádky, které má rád. Taky dcera ráda lepí, takže my brali samolepkovou knížku a lepili jsme.
Ono to uteče. Prvních 20 minut se sedí, protože vzlet, posledních 20 se zase přístává.
Díky holky, takto to určitě stačí, už teď mám z toho vítr 😃😃😃
Knížky, pokud má rád. Stáhnout na tablet/mobil oblíbené pohádky, písničky.... Drobné věci na jídlo, čím se může zabavit, když to bude pojídat, pití/Dudlik na přistání a vzlet (uši), náhradní oblečení min 1x, klidně menší lehčí decku (klima) a hooooodne trpělivosti. :-R na tom přestupu můžete courat po letišti, je tam hodně zajímavého a vždy je tam i koutek pro děti