Holky prosím, letíme poprvé...syn 15měs- bez letenky,jak to tedy je s kočárkem..přeprava zdarma,ale je to tak,že si ho beru až k letadlu,složím? děkuji za odpovědi
Co jsme dvakrát letěli tak vždy kočár až k letadlu, tam si ho vzali a pak nám ho buď dali hned při výstupu z letadla nebo až u zavazadel. Po příletu když Vám ho nedávají hned při výstupu z letadla je dobré se na něj zeptat, kde Vám ho vydají.
Děkuji holky,raději jsem se ujistila,jestli to tak opravdu je..jste hodné 🙂
Většinou asi bude hned zas u výstupu z letadla, ale v Turecku, teď nevím jestli to byla Antalya nebo Dalaman, byl právě u zavazadel a ještě ne u toho pásu s kufry, ale někde bokem. Docela jsem chvíli trnula 😀
@tublatanka normalni je,ze se vyda hned u letadla, jenom na "velmi ochotnem" letisti v Praze Ti ho vydaji az po vsech zavazadlech a jeste jinde ☹
Manzel lita casto a rika ze Praha je nejhorsi letiste co letel ☹ a to lita i do rumunska
no to se nedivím,také letíme do Antalye,tak snad ho hledat nebudeme
@tublatanka když nebude u letadla, tak se zeptejte a bude vše v pohodě 🙂 Já jsem počítala se vším, pořídila jsem levný kočár z druhé ruky, páč jsem slyšela, jak lidem kočár zničili... Ale oba lety kočár přežil ok a to jsem ho ani nezabalila folií a ještě jsem dceři sklapla do boudy klobouček a brýle, tak jsem se v duchu s nima rozloučila, ale naštěstí během manipulace nevypadly a byly tam 😀
ještě se holky zeptám,kdo byl V Turecku,jestli jsou úplatní? máme brzký příjezd..a příplatek u CK je nehorázný,zda pomůže podstrčit nějaké ty eura?
@tublatanka letadlo může mít zpoždění, my letěli v noci a zpoždění bylo na odletu 4 hodiny, takže nakonec příjezd brzký být nemusí 🙂. Řešila bych na místě 🙂
@mpavlinka ano napadlo mě,že stát se může cokoliv,jen doufám,že tam s prckem nebudeme čekat,myslím,že let bude bohatě stačit ☹ ano,také beru skladné a použité golfky,ale raděj tedy zabalím do folie
@tublatanka ono jde i o transfer, nevím jak daleko máte z letiště k hotelu, u nás to byly na jednom pobytu 3 a půl hodiny, děs. CK uváděla nesmyslně krátký čas transferu oproti realitě. Naštěstí dvouletá dcera byla hodná a jednu cestu prospala celou a druhou vydržela sedět a koukat z okna 🙂.
máme to prváě co nejblíže k letišti..,vybírali jsme kvůli malému co nejblíže..takže uvidíme,snad se nic nevyvrbí a vše bude podle plánu...děkuji za odpovědi
@tublatanka většinou dáváme 5dolarů do pasu, ale nejezdíme z prckem a co vím tak Turci děti milujou a jak přijedou dávaj jim pokoje přednostně 😉
@mpavlinka ještě prosím,berete si parfém do příručního zavazadla,mám zbytek,a mám docela obavy to
strčit do kufru,jeslti to může být
@tublatanka parfém jsem měla v kufru.
@tublatanka jj, s kočárkem až k letadlu, tam složit. Při přistání už čeká zase u letadla 😉 Letušky, když vidí malé dítě, tak jsou moc ochotné i pomoci 😉