Ahoj maminky, není tu někdo, kdo pracuje v cestovce? Vybírám dovolenou a manžel přišel z práce s informací (kamarádka kolegyně z práce prý pracuje v cestovce), že teď na first minut se prodávají ty horší hotely a teprve v březnu se objeví v nabídce další (lepší) hotely. Moc se mi tomu nechce věřit..... Můžete to někdo potvrdit/vyvrátit? děkuji
@lucinkamarecek Díky, přesně to jsem si myslela....
Pravda to není.V tomto období se spíše nabízejí destinace,které se moc neprodávají.To ale neznamená,že hotely musejí být špatný.Záleží na tom co od hotelu očekáváte...Rozhodujici jsou též finance.Netvrdím,že čím dražší tím lepší,ale pokud si koupíte 7 denní zájezd do 10 000,tak nečekejte zázrak.Nejdražší položkou v zájezdě tvoří vždy letenky.Takže pokud Vás letenka na osobu vyjde třeba na 7000,tak za zbylé 3000 Vám v hotelu nebudou nosit kulinářské delikatesy...Manžel pracuje na centrále v cestovní kanceláři
@hojda neee, je to přesně naopak.
@aleenka1234 nechápu že někdo šíří takový kraviny
@hojda ahoj nesmysl, dělala jsem pět let v angenture a produktového manažera v ck. Pokud bereš klasický balíček delegát transfer hotel letenky nikdy nebude žádný nový jsou to nasmlouvani partneři min půl roku než vyjde first minutě katalog destinací. Jediná výjimka je pokud CK osloví zahraniční partner s novým hotelem ale to je fakt jeden dva za sezónu, největší výběr na first.