Zdravím vás všechny a jdu sem s otázkou. Pokud jezdíte k moři autem napřiklad itálie chorvatsko, tak jak to děláte ten poslední den kdy odevzdáváte klíče, abyste nejeli hned ráno domů a nepřišli jste o celý den u moře když už jste tu naftu tam projeli? Dospíte se pak někde třeba v autě a pak vyjedete nebo prostě příjdete o den dovolené?
můžete dát věci do auta a být do večera na pláži a pak jet
dáme věci do auta, celý den jsme u moře. Mám s majitelem ubytování domluveno, že nám umožní použít sprchy, abychom se před cestou vysprchovali ... ale loni jsme jeli hned po snídani domů, protože foukal hodně studený vítr a na koupání to nebylo.
A jak to zvládali řidiči když nebyly vyspalý?
Já mám volno do úterý s tím že přemýšlím jak to udělat aby sme tam mohli být alespoň ještě celou neděli když už tam jsme. Byt odevzdáváme v sobotu ráno. Nesehnala jsem že by se na noc dalo někde ubytovat bohužel.
Kdyz jsme jezdili s nasima, tak jsme byli na plazi, sprchli se vetsinou verejnyma plazovyma sprchama (kdyz nebyly v miste ubytovani tak jsme ten den jeli jinam), obcas jsme byli v kempu, takze vstupkarty nam jeste platily nebo se domluvili s "domaci". Tatovi to nevadilo, trochu se prospal na plazi, i kdyz mama byla vzdy pripravena ho vystridat. Kdyz jsme pak jednou jeli s kamoskama, tak jsme vyrazily driv a stavily se jeste na Stari Grad a kolem Plitvic, kamoska s rizenim taky ok. Znami to resi tak, ze prespavaji v Zagrebu a maji vecerni/nocni mesto. Muz more nerad, ale kdyz jsme naposledy, jeste jako bezdetni, jeli odpoledne z Rumunska, mela jsem seznam s vytipovanymi hostely s late chceck in a jehich tel. c. Ale nakonec taky v Budapesti rekl, ze uz to dojede.
@domculle to si ale primo rika o nejaky dobrodruzny vylet ve vnitrozemi s prespanim tam.
Mrknu se přímo tam na místě až budeme zda něco poblíž bude volného. Snad to takhle na rychlo půjde. Kdybych uměla jazyk, tak si poradím lépe. Škoda. Ale vím kde tam kempy mají, tak třeba to výjde. Případně jen sobota a do večera. Kdyžtak se s chlapem taky vystřídám a při nejhorším bysme na chvíli zastavili a usnuli. Ten booking zní dobře 🙂
Já to třeba nedávám být celý den ještě na pláži a pak jet na noc domu, ale řídím sama.celou cestu, kdyby jsme byli řidiči dva asi by mi to nevadilo. Takže my jezdíme hodně brzy ráno ten den prostě. A líto mi to ani není proto že jezdíme minimálně na 14 dní 😊
Můžete vzít stan a tu jednu noc strávit někde v kempu. Je to tedy bagáž do auta navíc, ale jestli to za tu jednu noc stojí (vézt ještě stan a spacáky, zařizovat kemp) tak je to možné řešení. Zkušenost s tím nemám, jezdíme ten den co máme check out. Manžel přes den neusne, kór na pláži, pak je v noci ospalý. Já už mám v odjezdový den ,,stresy" z cesty, tak už taky chci být raději co nejdříve na cestě. Jezdíme min. na deset nocí.
My vyrazame hned rano po ranajkach, ale tak chodime na 13 dni k moru a cestou spat sa este na 2-3 dni zastavujeme v AT, tento rok by som AT chcela vymenit za Slovinsko, nech trosku spozname aj to.
@domculle to věřím, jeli jsme tak s manželem ještě bez syna na první společnou dovolenou do HR protože jsem nedostala déle volno a uteklo to hrozně rychle 😣 Nevím kolik vás jede, ale malý stan vyloženě na přespání by to mohl vyřešit, pokud jedete vyloženě v létě tak by se dalo i vyspat na takových těch plážových karimatkách a přikrýt dekou. Malý stan vezmou myslím na tu noc i v plném kempu. Záleží hodně na řidiči, zda zvládne řídit po takové ne moc pohodlné noci a ještě po dnu na pláži. My jezdíme až dolů Chorvatska, což znamená i 12h cesty + možná kolona u tunelu Svety rok. Takže manžel potřebuje být opravdu odpočatý.
V den, kdy vracíme ubyto, jsme ještě do pozdního oběda na pláži, pak se osprchujeme a většinou kolem 16 vyrážíme domů. Stěhovat se na jednu noc by se mi moc nechtělo, to už radši odpočívat doma...
Jsme ještě do odpoledne na pláži a pak vyrazíme, kvůli dětem jezdíme vzdycky na noc.