Dobry den viete mi prosim vas poradit, mame moznost ist iba v maji na dovolenku a chceli by sme ist kde je teplucko a krásne. Chceme ist aj s 3 ročným dieťatkom určite do hotela 4 a viac hviezd a all inclusive. dakujem
livi - a ake je more v turecku v maji? my ideme tento rok zaciatkom juna, nie je este studene?
Livi a a ked ste boli v maji bolo uz teplo a ake bolo more??? A v ktorom hotely ste boli??
more má tých 22-24 °C vzduch okolo 27-30°c myslím, že akurátne pre malé deti 😉 všetky 4-5 hviezdičkové hotely sú na výbornej úrovni to je v podstate jedno. najlepšie sme sa mali v Pegasos world, ostatné boli tiež fajn, Eftalia resort, Holiday Point, 0zkaymak Aladidin, Golden dreams, Gold Safran, za slobodna sme boli s mužom v 3 hviezd. v centre Alanye volal sa Artemis Princess a tiež to bolo ok taký malý ale milý 😀 😀
dakujem pekne urcite si daco vyberieme. 😉
ahoj livia ten hotel sa vola Joy pegasoso resort, lebo pegasoso world som nenasla a je to v Alaniy, nieje najkrajsie v Side??
😉 Áno Joy Pegasos World 😉 naša naj naj dovolenka 😎
pozerala som aj recenzie, ale nenasla som ani jednu dobru, uffff teraz ako sa rozhodnut. Pisu tam zase ze najhorsia dovolenka, ale nevadi poradime sa aj v ck. 😉
😉 tuším som to aj ja raz čítala, som sa zasmiala, nad tými suchármi- naozaj odporúčam- super rezort pre rodiny s deťmi pecka asi aj tak záleží, kde ťa ubytujú a to nevie 100% ani cestovka, to je na tých na recepcii 😵 My sme mali zaplatený 5 hviezd. izbu a do takej ná aj dali. Služby super aj strava 😵
siet hotelov Joy aj ja odporucam.
vlani sme boli v Kemeri a bola to zatial nasa najlepsia dovolenka 🙂
chcela by som obnovit tuto temu...pretoze je to nas aktualny "problem" 🙂 kam s babom na dovolenku k moru najneskor koncom maja...nechceme ist do ziadnej arabskej krajiny, takze ziadne turecko, egypt, tunisko ani nic podobne..rozmyslame nad spanielskom ako kanarske ostrovy, tenerife, ibiza, malorka..neviem, kde este moze byt v takom case dobre teplucko, nie horuco, ale tak akurat..ale chcela by som, aby sme isli aj s malym trochu do mora, kde by bol aj pozvolny vstup do mora, pretoze hlavny dovod dovolenky je to, aby sa nadychal dobreho morskeho vzduchu a kvoli ekzemu a dermatitidam, ktore ma a s ktorymi sa trapime..
najneskor koncom maja?? nikde. tam kde je teplo, ako tak sa da okupat nechces ist a v okoli,teda europske destinacie maju v takom case more studene.
ked nechces vela ludi, hrozne teplo,chodte po sezone. vtedy bude more teple, zohriate. 😉
my sme boli na prelome maja a juna s trojrocnou v sousse, tunis. more bolo dost chladne, po chvilke otuzovania, to bolo ok. ale mala tam velmi nechcela ist, lebo boli vlny a dost to tak chladilo. teplo bolo ok. tak sme sa macali len v bazene.
@harper
presne tak. v maji sa v okolitych statoch neokupe nikde. najblizsie to ma do Egypta, tam uz by sa ako tak dalo okupat koncom maja, no ist tam nechce. v Chorvatslku, Spanielsku je studene more aj v lete, aspon pre nas tak v maji si tam neviem predstavit sa kupat. tiez Tunis, Malorka , Kanarske...najhorsie su oceany, tam sa neokupes poriadne ani v lete, neotepli sa to tak ako more. 😒
http://www.travel.sk/hotely/turecko/side/kumkoy...
bol tu niekto ?
Renky, skúsť pozrieť diskusiu o Turecku, my chodievame s malou od 11 mesiacov 2 x ročne- v máji a septembri len tam a sme spokojní 😉