Ahoj doporučili by jste nějaký pěkný hotel blízko pláže nejlépe písečné pláže v Chorvatsku, hotel. Minimálně 3* ale zas ne predrazeny? v jaké části Chorvatska se vám nejvíc líbilo? Ještě jsme tam nebily a rádi by jsme jeli na týdenní dovolenou. Uvítám i nějaké rady nebo typy co a jak v Chorvatsku. Děkuji.
Spíš než hotel bych doporučila si zaplatit apartmán, je to určitě levnější. My jsme tak byli minulý rok v září 4 dospělé osoby + dcerka (4roky) za 10 tisic na 14 dní. A super do hotelu bych snad ani nešla, vyjde dráž.
Jinak v chorvatsku není předraženo nějak extrémně, záleží kam člověk jede a co nakupuje. Ale celkově je jasný že je to dražší než tady u nás. Jinak my jsme našli apartmán přes stránku booking.com. A byli jsme spokojeni.
@editkaromana děkuji mohu vědět název apartmánů a víc info kde to bylo atd? ❤️🙏
Tak teď vám přesně neřeknu název apartmanu stačí, když si zadáte webovou stránku booking.com a zadáte chorvatsko. My jsme nakonec jeli do Peroje, protože to bylo jedno z nejlevnějších dostupných apartmanu. Je to malá vesnička kousek od většího města Pula. Jinak moc písecnych plaží tam není my měli spíše kamennou plaz, ale nevadilo nam to malá se vyřadila i tak. My jsme hlavně chtěli, aby v koupelně byla pračka a aby to nebylo daleko od plaže. Záleží také jestli jedete svým autem nebo se tam budete nějak dopravovat, my měli vlastní auto takže to pro nás bylo I pohodlnější a jezdili jsme různé po jiných městech a památkách. Jako můžete použít místní dopravu ale je to dražší přece jen s autem je to jednodušší a pohodlnější ještě když třeba neumíte pořádně chorvatsky. 🙂
@editkaromana
a hlavne kdy jede...
My byli v Chorvatsku hodnekrat, ale nikdy v hotelu, apartmány jsou fajn. Líbilo se mi Baška Voda, Mali Losinj, Primošten, ale všude hodně lidí... loni s dcerkou v Igrane, ale mnohem víc se nám líbilo vedlejší Živogošče. Je to malinká vesnička, apartmány hned u moře, sprchy na pláži,málo lidí, krásný restaurace... 😉
My byli dvakrát na ostrově Pag, ve městečku Mandré, pak jsme zkusili Makarskou, konkrétně Živogošce Blato - tam byla pláž krásná a dlouhá - písek bohužel ne, ale kamínky tu byly jemné. Projezdili jsme spodek celkem dost, hezký byl i Gradac, krásná byla Brela, ale tam bych s dětmi nejela - vstup do moře hned na kraji hloubka. Ubytování jsme byli přes jednu cestovku zaměřenou na Chorvatsko, kde mají hezké fotky apartmánů a jejich okolí a pláží - podle toho jsem vybírala. Byli jsme ubytování v aparmánu vždy blízko moře a líbilo se nám 🙂 Snídaně jsme si připravovali samy a stravovat jsme se chodili do okolních restaurací.
V Chorvatsku pisecne plaze moc nejsou, pokud ano, jsou preplnene. My v Chorvatsku vzdy do apartmanu, snidane je jednoducha, obed vecere bud vareni nebo okolni restaurace. Ja miluju oblast kolem Mimice, ale v teto casti jdou hory primo do more, takze misto plazi jsou spis vybetonovana plata. Oblazkove plaze jsou krasne od mesta Omis dal k Makarske. Brela, Baska Voda, Zivogosce, Mala Luka... Z vyletu tradicne Plitvicka jezera, Split, Omis, reka Cetina, Biokovo - Sv. Jura-da se vyjet autem.... Naposledy jsme byli tady
https://www.booking.com/hotel/hr/vlasic.cs.html...
ubytovani krasne, more zrovna v tomto miste spise prumerne
@kohynka86
Baska Voda je fajn
@ronja27 také jsem byla dvakrát v Mandre, je to moje srdcovka, zajímavý ostrov, konkrétně v Mandre je to klidnější a to je přesně pro mne a pak také na Makarské ale v Promajně, za měsíc tam jedem zas. Kolem Makarské jsou fajn dlouhé pláže lemované stromy, takže člověk střídá slunce/stín. Za mne vždycky apartmán, nejlépe k místním do baráku případně přes cestovku.
nepredrazeny hotel a pisecne plaze nejdou s chorvatskem moc dohromady,je to docela predrazena destinace.pokud nemate moc vysoky rozpocet tak bych zvazovala jinou destinaci,treba bulharsko.
co to je pro vas predrazeny hotel?