Ahoj holky,
třeba mi někdo poradí. Syn má 2,5 roku, takže jsme platili poloviční cenu a chceme si vzít sebou odráždelo (klasickou plastovou motorku). V cestovce nám nebyli schopni poradit. Nevíte jestli je to možné? díky 🙂
Dáš jako další zavazadlo dolů. Otázka je, jestli to nezničí. petr si vezl prkno (na vlny) a došlo společně s kufry v pořádku.
Odrážedlo na palubu v zavazadle, které se vejde do skřínky by asi šlo, ale kam dáš ostatní věci...
@helionova Dáš dolu ale otázka, jestli to nezničí a nebudeš si za to platit jako za další kufr. Je potřeba se podívat na podmínky letecké společnosti, která vás tam veze. U Emirátů bych se nebála, Lunfhansa mi jednou naúčtovala víc ale pouze na jeden let, druhý let nám třetí kufr vzali bezplatně ale třeba Easyjet mi pár posledních letů vzal i příručák, nemít igelitku, tak dítěti nevezmu ani knížku, ani jídlo do letadla, dítě - nedítě - nemohla jsem a nacpali mi ho dolu, na palubě jednoduše nemají místo, mají repasovaná letadla a méně prostoru nad hlavami.
Tak jsme ho nakonec vzali. Díky tomu, že syn má přes dva roky a měl nárok na zavazadlo, hodili jsme odrážedlo do velké sportovní tašky a nechali klasicky odbavit (neměl svůj kufr)
pokud vleze do prirucniho zavazadla tak by problem nemel byt ...