Dobrý den , dnes jsme se rozhodli ze bychom tak do měsíce chtěli záletet k moři . Vy co jezdivate poradíte kam prosím ? Divala jsem se na Chorvatsko , možná Bulharsko ? Asi nechceme letenky za 15000 pro jednoho . Spis takový trip na odpočinek cca 5-7dni . Zajíma mě spíše ta destinace . Máme roční miminko . Děkuji
Byt na tvym miste, tak bych to resila az nejak tesne pred odjezdem. Mesic je hodne dlouha doba na to, aby bylo vsechno jinak nez je ted. Neriskovala bych, abych prisla o penize.
My žijeme v Itálii a momentálně ji považuji za velmi bezpečnou krajinu, rozhodně bezpečnější než Chorvatsko, Řecko, Španělsko, Bulharsko... možná i Česko. Platí tu povinnost roušek v uzavřených prostorech a nařízení se aktuálně mění dle situace. Turisté jsou, ale je jich méně než tradičně. Takže pokud chcete něco ne moc daleko a baby friendly, tak Itálie bude dobrou volbou. Na severu jste z pár hodin, a třeba i letadlem do Bari by to bylo též fajn. Tam je.more luxusní.
@ondruchovat
s rocnim ditetem doporucim bulharsko nebo turecko ale na 5-7 dni to nema smysl,nez si dite zvykne a nez vsechno vybalite tak jedete domu.ja odmitam s malym ditetem jezdit na kratsi dobu nez deset dnu.
@ondruchovat My si ted koupili letenky prave do Bari (Italie). Za 1000 Kc zpatecni. Je to primy let pres den, z Prahy, 2h cesty. Tam pak muzes treba vlackem po pobrezi se nekam dopravit na jih, nebo si pujcit auto.
@ludmirena dobrý den , já se Itálie také nebojím . Jaké je tam počasí ta max půlka září ??
@ondruchovat no tak v Italii je kolegyne z prace,okoli Pompeji apod. a je to tam hlava na hlave ani na Vesuv je nepustili kvuli navalu Italskych turistu...Mozna v zari uz to nebude takove,ale me to neoslovila ani ty mestske narvane plaze ne...
Jinak v Kalabrii v 2. pol.zari bude fajn,v Bulharsku uz zima a z Recka na Rhodosu bude super cele zari (na Rhodos byly jeste pred 14ti dny levne letenky z Prahy)...
@ondruchovat Řecko je za mě nej. Případně autem Slovinsko
@lennus
do Slovinska maji cesi zakaz ne?
@ondruchovat sever Itálie záleží, ale obecně bývá chladněji, kolem 25. Jih je ještě teplý, i ty třicítky bez problémů. Ale letos to vidím na teplo i v září, letos je obecně mnohem tepleji než v minulých letech.
Dnes je tzv. Ferragosto a celá Itálie je na dovolené zhruba týden před a týden po, takže teď je skutečně narváno. Září už bude prázdno, i ten poslední srpnový týden bývá už volněji
Ahojky, pokud máš zájem mám přístup do rezervačního portálu kde jsou až 30%slevy na hotely, letenky atd.☺️
@ondruchovat zalezi,kde vas zacmesicvjeste pusti,pokud nekam chcete musite co nejdriv. Lita se Recko,Bulharsko a Chorvatsko, ale potor v Bulharsku hrozilo,ze se mu da stopka,ted to hrozi Chorvatsku a Recko zase je otazkou casu,kdy da povinnost testu nam,pri navratu ze Spanelska je test a do Italie bych si nezroufla...suma sumarum za mesic urcite uz nikam neodletite a budete sedet doma...