Zdravím všechny, aktuálně teď řešíme nákup letenek na Kanárské ostrovy, jelikož tam žijí rodiče od manžela, tak aby děti taky viděli babičku a dědu. Narazila jsem na stránku kiwi.com a mají tam docela zajímavé ceny letenek, ale co jsem četla recenze, tak jsou smíšené. Tak bych se ráda zeptala, jestli má někdo tady zkušenosti a případně jaké. Třeba mi pomůžete v rozhodování 🙂
Těd jsme měli přes ně koupené letenky a vše v pohodě. Cena letenky byla taková, jakou mi to na začátku našlo, plus se platí klasicky navíc pojištění a odbavené zavazadlo, případně přednostní nástup. Akorát mi to nabídlo, že si můžu vybrat sedadlo v letadle, většina byla za příplatek, ale pár jich bylo s označením +0 Kč. Tak jsem si je vybrala. Při rezervaci bylo napsané, že je tam mám zadané a nakonec to tak vůbec nebylo, seděli jsme jinde a každý zvlášť. Tak nevím, kde se stala chyba. Jinak vše bez problémů 🙂
Na vyhledávání dobrý, ale často se mi stalo, že jsem přímo u aerolinek našla cenu lepší nebo že mi kiwi přidalo poplatek za zavazadlo, ktery nebyl nutný.
Je ok, problém je, že cenu letenek se dozvíš až na konci po vyplnění všech údajů. Teda aspoň to tak bylo před několika lety.