Ahoj holky, ráda bych znala Vaše osobní zkušenosti s Booking.com. Chystám se objednat hotel v Londýně pro rodiče, tak zda-li jste někdo byl, budu ráda i za konkrétní doporučení hotelu, jinak mě víceméně zajímá, jak vše přes tento portál probíhá (komunikace, platba) a zda-li je 100%ně spolehlivý. Díky
@maxpex Jak říká terez27, tak někdy je možné zaplatit kartou předem a tím pádem mít nižší cenu, ale pak už to nejde zrušit. Většinou ale jen zadáš číslo platební karty jako garanci,ale oni ti nic nestrhnou a zaplatíš až na místě. Důležité je se podívat na podmínky, do kdy je možné případně rezervaci bezplatně zrušit. S hotelem přímo nekomunikuješ, všechny informace vidíš na webu v rezervaci.
My jsme přes booking.com jeli už do spoustu hotelů (namátkou Rakousko, Itálie, Portugalsko, Madeira, Švýcarsko, USA) a nikdy jsme neměli sebemenší problém. Pokoje s platbou předem jsme si ale nikdy nevybírali, vždy jen rezervaci. Pak jsme jen předložili vytištěný rezervační formulář v hotelu a hotovo.
Je dobré si vyhradit na výběr čas, pročíst recenze a ideální hotel pro vás určitě najdete.
I ja mam zkusenosti jako arrowka. Jezdíme na vlastní pěst. Vybíráme hotely s možnosti zrušit rezervaci do 24 hodin pred check in bez poplatku. Nikdy neplatime předem a nikdy problem nebyl, hotely odpovídají obrazkum a recenzním. Zrušeni tez bez potíží. Cestujeme tak v Evropě, ale i USA. Loni jsme procestovali ostrovy v Indonesii- 6 různých hotelu a vse klaplo super!
@maxpex s booking mame dobré zkušenosti. Nicméně v Londýně jsem rezervovala a platila hotel dopředu kartou, cena byla oproti booking asi 40%, v době platby. Ale ty ceny se mění - rostou. Rezervovala jsem tady http://www.premierinn.com/
Ted jsem ti na to jen tak pro zajimavost koukla a nahodne vybrany hotel v nahodne vybranem terminu na 3 noci - cca 3970 Kč (nevím ted kurs) při platbě předem hotelu (když nepřijedeš, tak to propadne) a stejný hotel ve stejný termín přes booking s možností zdarma zrušit do 13 hod v den příjezdu za 6481 Kč.
Ja take nerada platim předem, ale ja jsem za ten hotel Premier inn platila nejak 2950 Kč za 3 noci pro 2 osoby v Londyne 300 metrů od metra, to mi přišlo tak dobre, že jsem to riskla.
@maxpex co se týče výběru hotelu tak doporuču opravdu se řídit hodnocením klientů. Ubytování v Londýně je dost drahé a taky ne přiliš kvalitní (pokoj pod 80GBP za noc v centru nejspíš nic moc nebude) a pokoje jsou maličké. Já byla v několika hotelech, ale žádný bych si nedovolila doporučit 😀
Jinak s booking.com mám taky jend dobré zkušenosti. Vyberu vždy hotel kde se předem nic neplatí a platím přímo v hotelu.
Booking super, vyperu předem a platím až na recepci.
Díky všem za odpovědi, my máme v Londýně bratrance, ale vzhledem k tomu, že žije v domě a né v hotelu, těžko asi něco doporučí. My budeme bydlet u něj, ale protože má menší dům, naši se tam už nevejdou, tak jim chceme zaplatit hotel. Londýn jinak znám, stačí hotel někde na metru alespoň se snídaněmi na 3/4noci.
Mně přes bookiing vykradli účet v bance, ručení kartou není zabezpečné tak jak by mělo. Až zpětně od policie jsem se pak dozvěděla, že to bylo přes jejich stránky.
booking.com/index.html?aid=1228153 využívám pravidelně a je to úžasný společník pro cestovatele a nikdy s ním nebyl problém. Dotěď jsem využívala ubytování, která nabízela možnost "free cancelation-pay later".
jinak nejezdíme, v rámci čr i mimo, dokonce jsme si přes ně bookli i ubytko na ostrově v thaisku a obrázky víc než odpovídaly realitě, nííkde žádný problém, paráda, v březnu se chystáme do krumlova, opět přes booking 🙂 ještě podobná je agoda.com tam jsme dokonce našli i hezčí volné pokoje, které na booking nenabízeli
@maxpex Ahoj, jinak než přes Booking už ani na dovolenou nejezdíme 🙂 Rezervovali jsme přes něj x ubytování v Americe, ale i v Rakousku, Itálii a ve Švédsku a nikdy s ničím problém nebyl. Akorát moji rodiče měli cca před měsícem problém s ubytováním v Maďarsku, kdy jim na poslední chvíli zrušili rezervaci a dali je do jiného hotelu. Ale to nebyl problém Bookingu, ale spíš podraz ze strany konkrétního hotelu. Kdyby tě zajímalo něco konkrétního, tak se klidně ptej. Bohužel v Londýně žádný hotel neznám.