Letní dovolená v Čechách s ročním mimčem - máte nápady?

czechwicca
13. bře 2015

Ahoj holky, ráda bych jela s mužem a v létě už ročním synem na dovolenou někde tady po Čechách, protože zahraničí si nemůžeme dovolit. Ale na klasické hotely za 500 kč na noc pro osobu je náš domácí rozpočet bohužel krátký. Tak jsem se chtěla zeptat, zda nevíte o nějakém místě, či způsobu jak vyrazit na dovolenou a zároveň nezruinovat rodinný rozpočet. Chtěla bych vyrazit na týden, klidně bez stravy, rozpočet je max. 5000,- Kč bez jídla a dopravy. Tak jsem si říkala, budu holt muset být kreativnější. Je mi jedno zda to bude chalupa, či hájenka v lese, jen ne pod širákem, či ve stanu. 🙂 Předem děkuji za Vaše odpovědi.

blauen
13. bře 2015

@czechwicca dovolila bych si ti nabídnout pokud máte rádi přírodu, hory, klid....tak pronajímáme chaloupku v Beskydech v chráněnné krajinné oblasti na úpatí Prašivé hory cena na jednoho je 200,-Kč noc/den, děti do 5 let zdarma. Chaloupka je celá oplocená, velká zahrada...měli byste jí jen pro sebe. Nedaleko chaloupky je restaurace Kohůtka, kde mají vyhřívaný bazén. Pokud bys měla zájem víc bych ti dala do zprávy. Jen tak mě to napadlo.

killi
13. bře 2015

@blauen jestli můžu porosit o info do zpráv.Děkuji

jojka23
13. bře 2015

@blauen muzu take poprosit o info do zprav?dekuji

ludul
13. bře 2015

holky, jezdíme sem cca 2x ročně na prdloužený víkend - manžele s 2 dětmi bydlí ve vedlejším domě - je tam klídek, relax, čistá příroda, možnost výletů a cenově krása - moc doporučuji - penzion-laka

czechwicca
autor
13. bře 2015

@blauen Děkuji moc za nabídku, bohužel je to pro nás dost z ruky, jsme z Prahy, ráda bych zůstala tady někde v dojezdové vzdálenosti 2 max 3 hodin. Malý totiž déle v autě nevydrží.

blauen
13. bře 2015

@czechwicca jasně tomu rozumím...je to dost daleko. Cca 4 hod. autem

maraida
13. bře 2015

@czechwicca loni jsem byla na Mácháči v kempu Jachta,v chatce.Týden nás vyšel na 4000,- i s polopenzí.

czechwicca
autor
13. bře 2015

@maraida To zní skvěle už na to koukám děkuji za výborný tip

oregonka
13. bře 2015

@czechwicca Máme apartmán na Lipně, v areálu Landal Marina Lipno. Je to hned u jezera, vedle je Stezka korunami stromů, bazén, hopsárium, v areálu dětská hřiště, minigolf apod. Pokud bys měla zájem, tak mi napiš do IP a pošlu ti víc podrobností.

maraida
13. bře 2015

@oregonka můžu taky poprosit do IP o podrobnosti?

luckakaja
13. bře 2015

@blauen Můžu také poprosit info?

palomitacheca
13. bře 2015

@czechwicca my jezdime celkem pravidelne do Ceske Kamenice, mame tam oblibeny apartman. Podle jejich ceniku to tam ted vychazi za noc na 250Kc za dospeleho a 150Kc za dite do 10 let. Ale myslim, ze rocni dite by mohlo byt i zadarmo, majitele jsou moc fajn a da se s nimi domluvit. V cene je vybaveny apartman s kuchynskym koutem a socialnim zarizenim. Je to hned u centra, kousek je Lidl a Penny a hlavne je to blizko na spoustu vyletu do prirody. Cesko-Saske Svycarsko je nadherne! 🙂

penzionalenka
17. bře 2015

Dobrý den,

rádi Vás přivítáme v Penzionu Alenka - Špindlerův Mlýn

Pavla

holanci
17. bře 2015

@oregonka mohla bych také poprosit podrobnosti?

holanci
17. bře 2015

jééé to mělo být k jinému příspěvku 🙂 omlouvám se.

mer
17. bře 2015

@palomitacheca Můžu více info do zpráv to zní super

teraolli
17. bře 2015

@oregonka Ahoj, mohla bych poprpsit do IP více informací k pronájmu apartmánu na Lipně? Děkuji

zuzanasimova
25. bře 2015

Ahoj,ráda Vám všem nabídnu také naši moderní chaloupku v krásné lokalitě blízko Krkonoš.Máme nově vybudovaný bazén a vše co je potřeba (lelevize,net,koupelna,kuchyňka).Slunečná zahrada kde je pískoviště houpačky a houp.sítě.Více info určitě zašlu včetně foto. 🙂 Ideální pro malé dítko je tam opravdu klid i na spaní 😉.Na ceně se určitě domluvíme.

czechwicca
autor
25. bře 2015

@zuzanasimova Díky za nabídku, poprosila bych tedy o více informací. Díky

zuzanasimova
25. bře 2015

Pošlete mi prosím Váš email pošlu Vám večer fotky a víc info .Až budu doma, teď jsem v práci a měla bych pracovat 🙂 Děkuji za Váš zájem.

zuzanasimova
25. bře 2015
jolima
25. bře 2015

@oregonka Tam se chystam s v lete uz rocni dcerkou ja. Ale videla bych to tak na zari, chci se vyhnout sezone. Miluju to tam 🙂

zuzanasimova
25. bře 2015

@czechwicca Dobrý večer,
Posílám pár fotek, aby jste měla představu.Na některých fotkách je ještě starý bazén a ta hlína už tam dávno není.Novější fotky nemám ,ale pokusím se je co nejdříve vyfotit pokud budete chtít. Pokud Vás něco zajímá tak napište.

oregonka
26. bře 2015

@jolima Kdybys měla zájem, můžeš jet k nám 🙂

jolima
26. bře 2015

@oregonka Mohla bys mi prosím napsat víc podrobností o vašem apartmánu? Chtěla bych kuchyňku, abychom si mohly ev. i uvařit a jely bychom asi na pár všedních dní (3 - 4) v týdnu někdy v září, podle počasí. Díky 🙂

luckakaja
27. bře 2015

@zuzanasimova Dobry den,take prosim vice info

ivule86
7. dub 2015

@blauen dobrý den, můžu také poprosit o více info o pronajímané chaloupce do zpráv? Děkuji.

evelena
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
maraida
7. dub 2015

Tak my nakonec jedeme příští týden na Lipno do penzionu Eliškado Hůrky.Už se tam moc těšíme 🙂

evelena
Odpověď byla odstraněná
Zobraz