Lékárnička na dovču. Co zabalit?

17. čer 2024

Ahoj holky, za týden letíme na dva týdny na Mallorcu a tak dávám dohromady lékárničku pro dvouletou dceru. Mám náplasti, desinfekci, calgel, fenistil kapky, teploměr, panadol čípky, glycerin čípky, odsávačku a mořskou vodu do nosu. Potřebuju poradit co na průjem, do očí a do uší, případně co vás ještě napadne. Dcera nikdy nebyla nemocná, nikdy nás nic krom zácpy netrápilo, tak nemám vlastně nic ozkoušené 🤷🏼‍♀️ Díky za rady a postřehy.

kosopemi
17. čer 2024

Na prujem beru Tasectan duo kids, do oci Ocuflash a do usi Audiron od Energy.

fyii
17. čer 2024

hlavne klid i na Malorce jsous lekarny. Mas toho vic nez dost. Morskou vodu k mori nepotrebujes, lokne si v mori a je po ryme. Vem jen neco na horecku, kdyby ze slunicka. Malorka je civilizovana tam toho zase tolik nehrozi.

autor
17. čer 2024

@fyii jsem v klidu :D a chci zustat v klidu hlavne i na dovolene, vybavena z domu, kdyby cokoliv, a ne tam pak neco narychlo shanet az kdyz to bude potreba 🤷🏼‍♀️

autor
17. čer 2024

@kosopemi diky!🙂)

chumlee71
17. čer 2024

My vždycky k moři bereme jen nurofen, náplasti,prášky na průjem a speciální náplasti,kdyby si náhodou něco rozsekly

adelisss
17. čer 2024

Tasectan je pro malé děti na průjem super. Ještě mě napadá Panthenol na spáleniny od slunce nebo Fenistil gel na poštípání od hmyzu. To my si radši na dovolenou základní léky vezmeme, než se někde bez auta trmácet do lékárny...

patypresdevaty
17. čer 2024

Mallorca je civilizace. Vezmi úplný zaklad a zbytek bez problémů koupíte na místě
Koupíš to úplně stejně jako doma

patypresdevaty
17. čer 2024

BTW mořskou vodu nech doma, té je tam hodně ;)

adelisss
17. čer 2024

Na ucpaný nos je dobrý Olynth HA 0,5mg, protože dokáže uvolnit i dutiny a pomoct při začínajícím zánětu středního ucha.

tereza0111
17. čer 2024

Chybi mi tam Nurofen, at muzes kombinovat s panadolem. Tasectan na prujem je fajn, ja beru ze zvyku i cerne uhli na neurcitou nevolnost (ale rekla bych, ze je uplne k nicemu), fenistil gel na stipance, mam dite alergicke na hmyzi bodlnuti, takze i Zyrtec kapky, to bude tak vsechno