Krynica morska. Byl jste tam někdo?

mariti
12. čer 2024

Ženy, co jezdíte na dovču k Baltu, byly jste někdo na kose Krynica Morska? Známější je Hel, ale třeba jste někdo byl - zajímaly by mě Vaše zkušenosti, zda to stojí za to, jaké tam je koupání atd. Pojedu s dětmi 6 - 11 let. Případně co konkrétně byste doporučily (je tam snad i lanový park, koně apod.). Předem děkuji!

konidana
12. čer 2024

@mariti byli jsme tam. Piasky...to je takovy konec sveta, ale my to milujem. Kemp v Piaskach u rakosim zarostleho brehu, koupani na druhe severni strane kosy. Byli jsme tam pred vic jak 6 lety.

mariti
autor
12. čer 2024

Super, díky moc za odpověd. Takže jste byli několik dní nebo týden na stejném místě? Doporučila bys nějakou speciální "atrakci" pro děti? A máš třeba srovnání s jinými místy na Baltu? My budeme bydlet na pomezí Gdansku a Sopot, zvažuju zda se tam zastavit cestou z Malborgu.

konidana
12. čer 2024

@mariti my byli v tom kempu v Piaskach jednu nebo max.2 noci. Jeli jsme s detma na kolech podel celeho baltskeho pobrezi. I pres Hel a pak az na zapad k nemecku. Obecne ta vychodnejsi polovina byla vice prirodni a mene asfaltova (cyklostezky) nez ta zapadni polovina .

konidana
12. čer 2024

@mariti atrakci tam bude uz asi vice nez pred lety. Klasika jsou majakove veze, skluzavky na nekterych plazich u more, lanove parky, opevneni z valky...
Nekde tam kde budete bydlet na pobrazi klasicka polske poutove atrakce, jako skakani na lanech, ty koule ve kterych se koulis po vodni hladine bazenku, herni stoly a automaty, pujcovani slapacich ctyrkolek ...

skororozvedena
Autor odpověď smazal
Zobraz