Korfu, doporučujete?

nazka
13. kvě 2016

Holky, které jste byly na Korfu, doporučujete? Jaké tam jsou pláže, moře, památky?

digisek
13. kvě 2016

ahoj, já tam byla před x lety a byla to jedna z nejkrásnějším chovolených ... byli jsme v Kasiopi ... podnikli jsme tam několik výletů - do továrny na výrobu toho jejich likéru z kumquatu, zámek Achillion kde se léčila Sissi, mužský klášter v Paleokastrici, a další.......je to krásný ostrov, celý krásně zelený od těch olivovníků. Ohledně pláží, tak my v Kasiopi jsme nechodili na hlavní pláž ale kousek dál na takové kameny a bylo to absolutně nejlepší, krásné moře, soukromí, atd. Jinak ty městečka tam jsou poměrně malá, je to tak projít za jeden večer a pak každý den v podstatě to samé, ale většinou to jsou přístavy a každý den nějaký hudba, lidi sedí v kavárných, hodně obchůdků. Já mohu Korfu jen doporučit.

medved09
13. kvě 2016

My byli v Kalami -před lety - je to maličké, romantické místo - krásné, klidné. Pokud máte raději ruch, doporučuji Kasioppi. Moře čisté, s ohledem na blízkost Albánie bez velkých vln, ale zato teplejší voda, než na odlehlejší straně ostrova (třeba Liapades - tam si lidé stěžovali na studenou vodu a vítr). Za mě Korfu doporučuji, jen nevím, co uprchlíci - my tam byli ještě před "krizí"

oceancity
13. kvě 2016

ahoj. Loni jsme byli v Messonghi Beach (hotel) s Čedokem. Je to jižně od Kerkyry (letiště). Hotel all inclusive super, ubytování může být dobré nebo horší (záleží na štěstí), ale moře nepěkné, pláž nic moc. Spousta možných výletů, které se dají podnikat taktéž ze severní strany. Takže pokud Vám jde hlavně o moře, jeho čistotu a hezké pláže, tak nee. Na ostrově je spousta půjčoven aut a dá se spousta projezdit. Tchýně byla na severu a moc se jí líbilo. Co se týče uprchlíků, tak nic. Ohledně tohoto se nebojte. Akorát nám tam asi 3 x sprchlo, to jsme taky byli překvapení. Pak zase ale horko. Byl to počátek sprna loni.
Pěknou dovču, M.

jujatko
13. kvě 2016

Na Korfu jsme byli 2x. Urcite pekne, ale na mne uz moc turisticke. Byli jsme v Liapades - jedna z klidnejsich vesnicek. Vylety jsme podnikali po celem ostrove. More pekne, plaze kaminkove - vetsinou. Halvni mesto moc pekne - Stara pevnost, Nova pevnost, plno ulicek, kosteliky ...