Kolik bylo vašim dětem, když jste s nimi poprvé letěli?

claircatherine
16. čer 2016

Ahoj holky, kolik bylo Vašim dětem, když jste s nimi poprvé letěli?

nunacek
16. čer 2016

@claircatherine 2 roky a 4 měsíce.

medved09
16. čer 2016

7 měsíců

soyevita
16. čer 2016

@medved09 od 4měsíců.Létali jsme často.A kolikrát s námi letěli úplně malý mimča.Vždycky byli hned v první řadě,tak se dala přidělat taková postýlka.

madulinka
16. čer 2016

u nás 18 měsíců.. Ale přesně tak, novorozenečkovi, nebo úplně malému miminku přidělají (nevím, jestli na vyžádání) takovou postýlku (je to hned u prostoru, kde stewardi připravují jídlo.. a vy budete mít sedadla hned u toho..

achjonetusim
16. čer 2016

4 měsíce, úplně v pohodě.

klice
16. čer 2016

3 měsíce a totálně v pohodě spinkal byl zlatíčko.

soyevita
16. čer 2016

@claircatherine Čím menší,tím lepší 🙂
Ty pěkně spinkají.Nejhorší to bylo od 8měsíce.Let 5,5h byl pro malou dlouhý a je těžké tak malé dítě zabavit.

karlajasmine
16. čer 2016

@claircatherine ja bych s tak malym mimcem neletela kvuli riziku nemoci.. tolik ruznych lidi, klimatizace.. my poletime poprve v 11ti mesicich

sonia79
16. čer 2016

2 měsíce přesně na den a absolutní pohoda.Let tedy cca. 2,5 hodiny, ale v tomhle věku bych si bývala troufla i na delší. Malá let prospala, případně jsem ji nakojila, problém naprosto žádný. Lítala jsem s ní pak do dvou let velmi často a čím větší, tím větší peklíčko 😀

nonnni
16. čer 2016

Par tydnu. Dalkove lety s prestupy. Absolutne bez problemu. Tohle je nejlepsi vek na letani. Podstatne blbejsi je tak od osmi mesicu do dvou let, podle temperamentu ditete...uz je to zive a porad vzhuru, ale moc se s tim jeste rozumne nedomluvis. Od dvou let je to pak zase pohoda.

martinkamoj
16. čer 2016

No já když letěla letadlem, několikrát sem si říkala, že to není možné, kolik rodičů lítalo s úplně malinkými miminky.. Dokonce sem až žasla, že sama bych teda neletěla.. Ale je to opravdu na každém.. Známí bydleli v Irsku, kde se jim narodila holčička a ve 3 týdnech museli letět vyřizovat na úřady ohledně narození a bydliště atd.. A v pohodě.. 🙂

claircatherine
autor
17. čer 2016

Paráda děkuju, jen to vyřízení pasu :/

nonnni
17. čer 2016

jo, tak na to bacha...poprve jsem nechavala delat pas desetidenni a to jako bylo bez sance...donutit novorozence, aby se vzprimene dival do ostreho svetla je jaksi nad moznosti kohokoliv. Dve hodiny a 4 lide a bez uspechu. O tyden pozdeji jsme to zkouseli a uz jednu fotku unali, ze snad dobry, ale jako vypadala tam priserne....totalne priozrale a celou dobu jsme se bali, ze ji odmitnou a nestihneme dalsi pokud, protoze to proste nevis predem, zda ti ji nakonec (tu fotku) nehodi na hlavu. Ale meli by ti poradit na pasovce a nejlepe tam jsi s nekym...manipulace s ditetem je lepsi ve dvou a vice lidech...

lucil92
17. říj 2016

Zdravím všechny cestovatelky. Obracím se na Vás s dotazem. 2.listopadu letíme s dcerou 6měsíců na dovolenou. Let bude dlouhej ale malá je pohodarka, ale spis ja jsem nejaka vyklepana 😂 muzete me nekdo zodpovedet me dotazy. Kdyz letim s miminkem a nebudeme mit predni misto kam jde upevnit postylka, kam davate deti spat ? Da se nekde rozlozit deka kde se mimco bude moct protahnout ? Mala objevila tajemstvi plazeni a urcite ji celou dobu neudrzim jen u me ci manzela si hrat. Moc dekuju

madulinka
18. říj 2016

@lucil92 já myslím, že stačí miminko nahlásit (buď u cestovky, jestli letíte přes cestovku, nebo u dopravce). Pro půlroční miminko mají takové závěsné postýlky, kam se dá na spinkání...