Ahoj holky, kolik bylo Vašim dětem, když jste s nimi poprvé letěli?
7 měsíců
u nás 18 měsíců.. Ale přesně tak, novorozenečkovi, nebo úplně malému miminku přidělají (nevím, jestli na vyžádání) takovou postýlku (je to hned u prostoru, kde stewardi připravují jídlo.. a vy budete mít sedadla hned u toho..
4 měsíce, úplně v pohodě.
3 měsíce a totálně v pohodě spinkal byl zlatíčko.
@claircatherine Čím menší,tím lepší 🙂
Ty pěkně spinkají.Nejhorší to bylo od 8měsíce.Let 5,5h byl pro malou dlouhý a je těžké tak malé dítě zabavit.
@claircatherine ja bych s tak malym mimcem neletela kvuli riziku nemoci.. tolik ruznych lidi, klimatizace.. my poletime poprve v 11ti mesicich
2 měsíce přesně na den a absolutní pohoda.Let tedy cca. 2,5 hodiny, ale v tomhle věku bych si bývala troufla i na delší. Malá let prospala, případně jsem ji nakojila, problém naprosto žádný. Lítala jsem s ní pak do dvou let velmi často a čím větší, tím větší peklíčko 😀
Par tydnu. Dalkove lety s prestupy. Absolutne bez problemu. Tohle je nejlepsi vek na letani. Podstatne blbejsi je tak od osmi mesicu do dvou let, podle temperamentu ditete...uz je to zive a porad vzhuru, ale moc se s tim jeste rozumne nedomluvis. Od dvou let je to pak zase pohoda.
No já když letěla letadlem, několikrát sem si říkala, že to není možné, kolik rodičů lítalo s úplně malinkými miminky.. Dokonce sem až žasla, že sama bych teda neletěla.. Ale je to opravdu na každém.. Známí bydleli v Irsku, kde se jim narodila holčička a ve 3 týdnech museli letět vyřizovat na úřady ohledně narození a bydliště atd.. A v pohodě.. 🙂
Paráda děkuju, jen to vyřízení pasu :/
jo, tak na to bacha...poprve jsem nechavala delat pas desetidenni a to jako bylo bez sance...donutit novorozence, aby se vzprimene dival do ostreho svetla je jaksi nad moznosti kohokoliv. Dve hodiny a 4 lide a bez uspechu. O tyden pozdeji jsme to zkouseli a uz jednu fotku unali, ze snad dobry, ale jako vypadala tam priserne....totalne priozrale a celou dobu jsme se bali, ze ji odmitnou a nestihneme dalsi pokud, protoze to proste nevis predem, zda ti ji nakonec (tu fotku) nehodi na hlavu. Ale meli by ti poradit na pasovce a nejlepe tam jsi s nekym...manipulace s ditetem je lepsi ve dvou a vice lidech...
Zdravím všechny cestovatelky. Obracím se na Vás s dotazem. 2.listopadu letíme s dcerou 6měsíců na dovolenou. Let bude dlouhej ale malá je pohodarka, ale spis ja jsem nejaka vyklepana 😂 muzete me nekdo zodpovedet me dotazy. Kdyz letim s miminkem a nebudeme mit predni misto kam jde upevnit postylka, kam davate deti spat ? Da se nekde rozlozit deka kde se mimco bude moct protahnout ? Mala objevila tajemstvi plazeni a urcite ji celou dobu neudrzim jen u me ci manzela si hrat. Moc dekuju
@claircatherine 2 roky a 4 měsíce.