Kemp na stanování v Moravském krasu. Poradíte?

ruzenka95
19. čer 2020

Hoj holky,
Prosim je tu nekdo z okoli moravskeho krasu? Nebo nekdo, kdo tam byl s detmi na dovolene? Hledam kemp, kde by bylo hriste, moznost koupani, restaurace a idealne sprchy bez zetonu 😀 na googel koukam uz dva vecery. Dekuju 🙂

jipe
19. čer 2020

napadá mě jen Jedovnice (Olšovec), ale osobní zkušenost nemám

ruzenka95
autor
19. čer 2020

@jipe dekuju, na ten jsem koukala, ale odradily me recenze. Ale na fotkach vypada docela hezky, to jo.

jjasmina
19. čer 2020

My do Jedovnic jezdíme, ale záleží na náročnosti , luxus nečekejte

cajomilka
19. čer 2020

Na Olšovci jsme byli loni, ale jen na jednu noc. Kemp je velký a docela pěkný, i když svou největší slávu už má za sebou. jsou tam krásné nové sprchy (nepamatuju si, jestli na žeton), víc možností stravování, minimálně dvě hříště, brouzdaliště pro menší děti atd. , ALE jeden zásadní nedostatek - v Olšovci je koupání na vlastní nebezpečí, už pár let vodu netestuje hygienická stanice. Proto se tam nikdo moc nekoupe, i když jsou tam pěkné travnaté pláže. Nám voda připadala čistá, ale protože dcera má ekzém, taky jsme se radši nekoupali v Olšovci a místo toho jeli do sousedních Křtin na koupaliště, kde byla dokonale čistá. U koupaliště ve Křtinách lze zřejmě také stanovat, ale z hlediska vybavenosti je to spíš v kategorii tábořiště - je tam občerstvení a sprchy, ale zábava pro děti kromě koupání žádná.

jjasmina
19. čer 2020

My jezdíme bud ten Olšovec nebo autocamp Suchý, sprcha na žeton a je jich t,am pár, tak jít včas než stát frontu

ruzenka95
autor
19. čer 2020

Diky, ten kem Suchy mam taky v hledacku, pak me jeste docela zaujal kemp Relaxa, tam bx melo byt koupaliste nekde pres cestu. Luxus nevyhledavame, ale cistotu jo 🙂 ty recenze me prave moc nepresvedcily, ale jsem rada, ze pisete, jeste tedy zvazim. Skoda toho prirodniho koupaliste, ze je na vlastni nebezpeci - udajne jsou tam sinice, nevim, recenze byla stara asi dva roky. Ale to koupaliste ve Krtinach zni jako fajn kompenzace 🙂 Diky moc a klidne piste i dalsi postrehy.

drep
19. čer 2020

My byli před pár lety v kempu Relaxa, já byla poprvé pod stanem (jinak jsem zvyklá na all inclusive v egyptě) a byla jsem spokojená. Koupaliště je jen před cestu, koupalo se tam normálně oficiálně, na koupališti vaří celodenně, sociálky pěkné, žetony myslím že nebyly, ale jistá si nejsem.

heliante
19. čer 2020

My jsme byli před pár lety stanovat v kempu Baldovec a bylo to fajn. Jsou tam i chatičky. Myslím, že je tam i bazén (nevyužili jsme). Jestli jsou sprchy na žetony si už nepamatuji.

jjasmina
19. čer 2020

@drep Jak je to tam s ohništi?

drep
19. čer 2020

@jjasmina my vařili na vařiči, ale ohniště tam 100% bylo, seděli u něj nějací trempící🙂

drep
19. čer 2020

@jjasmina koukám na fotky na jejich netu a mají dokonce dvě ohniště

jjasmina
19. čer 2020

@drep jooo takhle, muj právě chce jezdit jen tam, kde si může udělat vlastní právě u auta a u stanu

drep
19. čer 2020

@jjasmina aha, tak jsem upřímně neviděla nikde, kde jsme za ty čtyři roky byli.

jjasmina
19. čer 2020

@drep Jedovnice to nemají myslím, ale ten camp Suchy a myslím, že Dalešice mají právě, je jich málo no

jjasmina
19. čer 2020

@drep Ale vcelku to chápu, lidi jsou vcelku hovada, ti jedni co byli kus od nás, tak když sme sklízeli svuj stan, uklidili sme to i po nich

zuzkasim
19. čer 2020

Olšovec znám dobře. Kemp dostatečně prostorný, dělají tam přes sezónu i nějaké animační programy, celkem udržovaný, sprchy o.k., na žeton. Koupání je v přilehlém rybníku, začátkem července je vždy dobrý, ale když jsou vedra a míň prší, tak pak voda kvete☹ Rybník je hned u kempu, stačí pouze přejít cestu. Na rybníku se dají půjčit šlapadla, pěkná procházka kolem něj, jsou tam hospůdky. Přímo v kempu je minigolf, hřiště pro děti, nad kempem cyklotraily. Zažili jsme tam fajn dovolenou. Vyloženě koupaliště je v sousedních Křtinách (1 bazén s brouzdalištěm, starý ale dostačující) a pak v Blansku, to je dál, ale tam už je i nějaká skluzavka, prostě klasické velké koupaliště, celé spravené, moc pěkné.

pavcatko
19. čer 2020

My byli loni v kempu ve Sloupu-naproti koupališti. Bylo to tam super! Rodinny kemp, čistý, výborný bufet. Houpacky tam nejsou ale na ty jsme chodili naproti na koupaliště... Je to tedy malinký kemp ale za nas fakt super 🙂