Ahoj maminky,jsem trošku na vážkách za rok chci jet s dcerkou k moři,byla jsem nadšená než mi někdo řekl že to je ještě na dítě brzy.Samozdřejmě že ted nemůžu vědět jak to bude za rok,ale pokud mi někdo napíše negativa i pozitiva budu ráda.
Myslim, ze uz je velka dost. Jezdime s detmi od par mesicu a zvladaji to skvele. Napriklad co se tyka veder, u more se snaseji daleko lip nez ted to, co je tady v CR. Za dodrzeni logickych pravidel - nechodit na slunce pres poledne, dodrzovat siestu, piti, opalovaci krem, klobouk a co nejvic stinu, nevidim duvod, proc by si mala nemohla uzit pisek, slane vody a cerstveho vzduchu 😉
@handula83 ja chci letet s 6 mesicnim miminem 😀 takze 31 mesicu si mylsim ze nemusis vubec resit...
Jezdime kazdy rok na dovcu a jsou vsude male deti od 4 mesicu .... a vsechny si to uzivaji pokud maminky respektuji - slunce, denni dobu , teplotu , pitny rezim, mazani 🙂 papani spinkani ...
Kazdopadne bych jela nekde kde je cisto a taky asi all inclusive at se muzes plne venovat prckovi a taky relaxovat 🙂
Myslim ze se to hlavne v CR moc resi ... nekdo cestuje v lete 45 minut rozvarenou tramvaji s ditetem... to mi prijde mnohem horsi nez treba 2-3 hodiny v letadle.
Stejne tak jako nekdy paraky v CR - to je diteti urcite prijemneji ve stinu pod slunecnikem u more....
Dcera už byla u moře 3x, poprvé v roce. A zvládla to vždy úplně v pohodě, takže bych se toho vůbec nebála.
Poprvé k moři do tepla(nepočítáme cesty do UK,které byly dříve) jsme letěli, když bylo dceři 20mes. Letěli bychom asi i dříve,ale nechtěla jsem z tak velké zimy do tepla a zpět kvůli přechodům, ani dlouhe lety a ne mimo evropu prozatim.....tak jsm to nechali na červen.....byli jsmev Řecku a paráda, děti si to uzily a m taky,za mě ano ajak psaly holky, nejlíp all incl., my měli hotel i s aquaparkem a bazenky pro decka, programy pro nejmenší, play soft area atd a nádherná za nás nejlepší dovolená......takže klidně jeďte..... 😉 děti nechejte klasicky po obědě vyspat, ať nejsou přes nej teplo na přímé slunci, mazat,plavky co kryjí ramena nebo dat tričko, kloboucek a pohoda, naše děti si to fat uzily maximálně.....
Synovi je 14 mesicu a byli jsme ted tyden ve Spanelsku...pravda-cesta zdlouhava (neni to jen o dvou hodinach v letadle) a tak je potreba se obrnit proti obcasnemu knourani a nespokojenosti, ale pobyt byl super...volila jsem schvalne jen evropu (vetsi jistota "civilzace" a kratky let) a meli jsme all inclusive...bylo to moc fajn 🙂
My jezdíme s dětmi od necelého roka a užili jsme si to všichni 🙂
Děkuju, tak to jsem ráda že to děti snášejí dobře.Určitě pojedeme do hotelu,taky si to chci pořádně užít. 😉 Do Chorvatska pojedeme autem,tak budu doufat že tu cestu malá zvládne. 🙂
V tomhle případě jde o to, jaký máš mimčo,jestli je hodné, líbí se mu cesta autem atd..spinká..A také záleží na tvé psychice. Já s malou jet někam, tak je to horor, malá řve od 1 km od baráku, a chce být jen doma. Tak ráda bych jela.
@handula83 dle mého je jedna důležitá věc, jezdí dítko rádo a často v autě? Pokud jí auto nevadí, neřve tam, tak jeď 🙂. Já v tom nevidím žádný problém jinak. Spíš mimo sezonu, cesta bude rychlejší, jinak bývají kolony na hranicích, pokud teda chcete např. do Chorvatska... Malá bude mít 3 roky, letos byla u moře už 2x, celkově 5x. Za mě, čím mladší, tím lepší... bude Ti více spát. Malá v 1 roce prospala skoro vše, letos usnula až před Splitem, zpět to šlo lépe, jeli jsme po obědě, je zvyklá spát, tak chrněla.
Co se týče ubytka, volila bych soukromí... v hotelu obvykle bývá jen 1 pokoj. Já bych takto nejela, bo po obědě spí hezky sama v pokoji, my jsme vedle, stejně tak večer, dáme ji spát a jsme zase sami. Sice na hotelu máš jídlo, ale dá se zajít do restaurace občas atd. Ale každému sedí něco jiného 🙂
Já myslím že to půjde.Na poprvé má člověk vždycky strach,aby bylo vše v pořádku a dítě štastný.Na podruhé už se tomu budu určitě smát.
K moři jezdíme každý rok a to od necelého roka ..
Ať už jsme byli autem, nebo letecky, vždy se cesta zvládla v pohodě..
Pobyt tam zvládaly také bez problémů ..
V necelých třech letech nevidím problém vyrazit ..