Kanárské ostrovy - dovolená. Na který ostrov byste jeli?

kacasa
30. kvě 2017

Na který z kanárských ostrovů by jste jeli a proč? Chtěla bych klid a romantiku, čisté moře, pěkné počasí..přelom září/říjen

fyii
30. kvě 2017

@kacasa ja byla na jihuTenerife v listopadu. Bylo to super krasny velky hotel, bezva jidlo malo cechu. Jen co nam trosku vadilo denne do 3 do rana rev hudby z diskotek.. z ulice a to je tam vsude. Ale priroda od severu po jih uzasna.

mku
30. kvě 2017

My byli na grand canarii, fuentaventure a tenerife. Na grand canarii neni nic moc. Ty dalsi dva super.
Podle me zalezi na tom jaky hotel zvolis, jestli chces jet s detma, nebo jen muzem, jakou kategorii hotelu a sluzby pozadujes, zda chces klid a pohodu nekde kousek od centra, nebo naopak potrebujes obchudky, nocni zivot atd... urcite se da vybrat...

kacasa
autor
31. kvě 2017

@mku diky.. romantika s muzem, klidecek, zadny komplex, mozna jen ubytovani v soukromi, odlehle plazicky, neprelidneno.. neradeji bych na opusteny ostrov v karibiku, ale to mom. Neni mozne 😁

jaja01k
31. kvě 2017

Ja jsem si zamilovala Tenerife. Bydleli jsme v Puerto de la Cruz na severu ostrova, je tam celkem klid, zadne velke hotelove komplexy. Krasna priroda, plaze malicke s cernym piskem, ale nam to stacilo, byli jsme tam hlavne kvuli turistice 🙂
Na Gran Canarii jsme byli ted s detmi a bylo to super, ale bez deti bych asi jela jinam 🙂

mku
31. kvě 2017

@kacasa na podzim nebudou ani komplexy prelidnene... apartman v soukromi asi bude daleko od more, pobrezi je plne hotelu. Ale chapu... nebylo by v tomhle pripadne, na romantiku, soukromi atd lepsi v zari toskansko?

luckaamilan
31. kvě 2017

My boli v cervenci na Fuerteventura. Ubytovani v sukromi (domecek od znamej), cca 1km od plaze.
Moc sa nam pacilo, ale Kanarske ostrovy nie su podla mna ziadna romantika😀
Romantika mi prisla ovela vacsia na Santorini
Ps: more je na kanaroch hodne studene, mne osobne to hodne vadilo, rada sa cvachtam v teplej vode.

kacasa
autor
31. kvě 2017

@mku mozna ze jo..porad se divam..a to spanelsko mi asi nejak nevyhovuje..toskansko..jake mam hledat letiste? Abych to osvetlila..mam moznost letenek skoro kamkoliv..Evropa a pak si sehnat extra ubytko..tak stale hledam kam..narocne..nekam kam lita Air France, Delata airlines

mandre
31. kvě 2017

@kacasa my máme za sebou Tenerife a Gran Canaria, na konci rijna letime na ostrov La Palma - jestli chceš klid, ubytování v soukromí, málo lidí - tak jednoznačně La Palma anebo ostatní malé ostrovy, ty velké Tenerife, GC, Fue a Lanzarote bych vynechala.
La Palma je méně turistická, ovšem nádherná příroda, komplexu malo. Docela jsem to studovala, zkus se podívat. Jinak přímé lety na La Palmu z Berlina Schonefeldu 👍 ... koupili jsme letenky za 55E/os😎

mku
31. kvě 2017

@kacasa to ti neporadim, my tam jezdime autem, abysme meli flexibilitu v pohybu tam 🙂

kacasa
autor
31. kvě 2017

@mku nakonec jsem vzala letenky do neapole..tam si pujcime auto a nekam tam budeme cestovat 🙂 jak je tam zacatkem rijna?

mku
31. kvě 2017

@kacasa tak zalezi.. melo by byt jeste hezky, ale napr moji rodice jsou ted na Krete, kde do vcera meli 18C a lilo a lilo... pritom prumerna teplota tam je ted 26C a jasno...

kacasa
autor
31. kvě 2017

@mku ja tam byla loni v kvetnu a normalne mi tam byla kosa a do more jsem nevlezla 😀

mku
31. kvě 2017

@kacasa dneska uz meli 30 a slunecno... jen jsem tim chtela rict, ze v tomhle je planovani dovolene dopredu nevyzpytatelne...
Proto my kdyz jedeme na romantiku sami dva, tak zasadne autem a pak prizpusobujeme cestu a program pocasi 🙂 vzdycky vezeme kola a bud se hodi nebo ne 🙂