Kam vyrazit s malými dětmi v Holandsku?

mariti
26. led 2016

Holky, prosím o radu. Manžel je nějakou dobu pracovně v Holandsku a my ho jedeme na 14 dní navštívit. Děti jsou ještě hodně malé (2,5 a necelý rok), ale i tak chceme prostě být spolu a mít trochu "dobrodružství". Kdo tam žijete nebo kdo jste tam byli - můžete mi prosím poradit nějaká zajímavá místa? Nějaké tipy už mám, ale nikdy není na škodu mít víc názorů. Prosím, kdo si myslíte, že je blbost tam jezdit s takovými prcky, tak si to prosím nechte pro sebe, každopádně na tyto nevyžádané rady nebudu reagovat - každý má právo na svůj názor. Jen bych nerada, aby se diskuze zvrtla jiným směrem. Děkuji Vám.

majkoz
26. led 2016

@mariti nemyslím si, že je blbost vyrazit po Holandsku🙂 je to sice rovinatá a tudíž nudná země, ale zapůjčit si loďku a s capartama projet kanály, je super věc!!! Žádný konkrétní typ Ti nedám...je třeba sledovat a vybrat vvhodný cíl...trak šťastnou cestu!!!

mariti
autor
26. led 2016

@majkoz Díky! Jo, já jsem tam už kdysi byla. že je to rovina vím, a ikdyž mám jinak ráda hory, tak mi to vůbec nevadí, prostě alespon nějaká akce po 3 letech na MD. A navíc jsou mi holanďani sympatičtí... 🙂 A na ty kanály se fakt těším!

majkoz
26. led 2016

@mariti Mají úžasný festivaly...co se týče sýrů, skopového,,,nebo třeba jazzu, funky atd... stačí si vybrat🙂)

jaajaa
26. led 2016

A kdy se chystate a do ktere casti? (V NL ziji).

mariti
autor
27. led 2016

Bydlet budeme u Eindhoven. A doba je to nic moc - první polovina února. Festivaly asi nebudou. Ale zase tam bude tepleji než tady, tedy alespoň doufám.

mariti
autor
27. led 2016

@jaajaa A v které části bydlíš Ty? Tedy pokud nevadí, že se ptám.

jaajaa
27. led 2016

@mariti bydlim v blizkosti Doetinchem, to je uplne na vychode NL. Tak jestli tu budete na zacatku unora, to zacinaji karnevaly- v Eindhoven, den Bosch jsou velikanske. Pruvody stoji za to. Jinak Den Bosch je krasne mesto, jsou tam i kanaly a da se po nich jet lodi. Blizko Den Bosch je zabavny park Eftelling- s pohadkami a ruznymi atrakcemi. Dal na jich je pak hezke mesto Maastrich a vubec tam cela ta oblast je fajn na vylety.
V Utrecht je muzeum Nijntje, to by se mohlo libit detem, jestli ty postavicky znaji.

mariti
autor
27. led 2016

@jaajaa Moc děkuji za tipy.