Kam v září na dovolenou?

zrzinda
1. srp 2023

Hezky den, věřím, ze my poradíte. Premyslime nad destinaci, kam bychom leteli na konci září/zacatku rijna.
Kde by mohlo byt teplo? Kde jste byli vy a líbilo se vám?
Nechci Egypt, Tunis, Djerbu. (Máme dve male děti, nemám v tyhle země úplně důvěru).
Poradíte prosím, kde by to mohlo byt fajn?

wladimira
1. srp 2023

@zrzinda Kapverdy Kuba Dominikánská republika Dubai Kanárské ostrovy … ale všechno to jsou dlouhé lety ty Kapverdy a Kanary jsou asi na cestu s dětmi nejlepší … v lednu jsme byly na Kapverdách a fakt krása málo lidi let cca 8h

gdpr
1. srp 2023

Kanarske ostrovy, Tenerife plánujeme niekedy ist po sezóne a zatial sme boli v Arabských Emirátoch, Qatare ale obidve miesta mi prišli skôr pre vacsie deti a Egypte ubytovaní sme boli v Hougharda Hilton a nikto z nás nemal tráviace ťažkosti jedlo tam bolo naozaj kvalitné deti mali vtedy 2r3m a 3r11m. Alebo ak mate financie tak Dominikánska Republika, Mexiko tam to nás tiež celkom láka ale to mame v plane až keď budu deti väčšie vzhľadom na dlhý let.

zelenaesmolda
1. srp 2023

@zrzinda
Turecko nebo Kreta.V obou destinacich jsem byla v druhe pulce zari a bylo to super.Nebylo uz tolik lidi ale horko a teple more bylo porad.

zelenaesmolda
1. srp 2023

@wladimira
Kuba v zari ne,jeste je tam obdobi hurikanu.

tereziecedikova
1. srp 2023

Letime do Řecka🤍

rnika
1. srp 2023

Mallorca

misha31
1. srp 2023

Jezdime na Kypr

hojda
1. srp 2023

Malta

kamino
1. srp 2023

Loni jsem byla v říjnu v Turecku a super, moře teplé, ceny fajn, nikdo se nepo..jen já jsem v letadle chytla covid, takže můžu hodnotit jen ty tři dny, kdy jsem byla v pohodě 🙂 Jo, zákon schválnosti, celou dobu nic a jen jsem vyjela pryč tak prásk a byl tam 🙂

tereza0111
1. srp 2023

Konec zari uplne klidne jeste Kreta, Rhodos, Kypr, Turecko - vsecko pekne destinace i s detmi a prijatelna delka letu

dandaa
1. srp 2023

Byla jsem v říjnu v Turecku, Chorvatsku, Španělsku a vždy bylo krásně, málo lidí, moře příjemné a ceny nízké. Loni byla třeba v HR voda teplejší než v červnu. Řecko se taky dá v pohodě. Těch míst je opravdu spoustu .

zrzinda
autor
5. srp 2023

Všem moc dekuju za tipy ♥️ Nakonec jsme vybrali Turecko. Jenom mi prosím řeknete - transfer z letiště do hotelu. Jak je to s dětmi? Předpokládám, ze v autobuse sedacky nemají. My máme hotel 90 minut od letiště. To je dite celou dobu na klíně? Nebo jak to je? Mám strach, ze to není úplně bezpečný.
Omlouvám se za pitomy dotazy - nikdy jsme s cestovkou nejezdili. Vždycky sami na vlastní pěst.
V době dovoleny bude dětem necelý rok a dva a půl.

zelenaesmolda
5. srp 2023

@zrzinda
ja jsem presne z tohohle duvodu volila soukromy transfer.Male bylo tenkrat 1,5 roku a opravdu jsem nechtela ji drzet 2h v buse na kline.
Mrkni na 724 transfer,my s nima tenkrat jeli z a na letiste,doporucil nam je tusim majitel ubytovani.Cenove to bylo v pohode a auto meli taky dobre,prijeli vcas.Dokonce na nas docela dlouho cekali na letisti protoze jsme nemohli to stanoviste za boha najit.