Kam v Tatrách za nepřízně počasí?

barbora_rozek
9. dub 2019

Máte na nějaké tipy co s tříletým klukem v Tatrách za nepřízně počasí (kromě termálů)? Jedem v neděli a má být velká kosa. Klidně od Liptovského Mikuláše až po Poprad 🙂

matkacekatelka
9. dub 2019

My byli v Jeskyni Svobody a Velká Ledová jeskyně. Krása!!!

matkacekatelka
9. dub 2019

Bude tam asi malému zima. A neocenil by tu krásu. My tam byli se starším. Teď mi to došlo, že je na to asi malý 😄

lenbo
9. dub 2019

Skanzen Pribylina

iulia
9. dub 2019

Tricklandia nebo Podzemí pod věžemi v Liptovském Jánu - ale spíš od 5 roků. S tříleťákem asi jen aqualand v Popradu nebo turistika v dešti🙂

kejt29
9. dub 2019

My to resili aquaparky, Tatralandia a Poprad

lenbo
9. dub 2019

Ešte mi napadol Zookontakt https://www.zookontakt.sk/vstupne

barbora_rozek
autor
9. dub 2019

@matkacekatelka děkuji, no přemýšlela jsem nad jeskyněma, on je docela klidas a myslím, že by to zvládl. Zimu hlásí i venku 🙂 myslím, že to risknem, děkuju za tipy

barbora_rozek
autor
9. dub 2019

@iulia děkuju, my právě máme být v Liptovském Jánu, tak to Podzemí asi prubnem, snad to vydrží

@kejt29 no do aquaparků se nám právě nechce, já jsem těhotná a mám strach, abych si z tama něco případně nepřivlekla

barbora_rozek
autor
9. dub 2019

@iulia ta Tricklandia vypadá famozně, tam musíme 🙂 a ještě se zeptám v tom Podzemí je vidění co?

kejt29
9. dub 2019

@barbora_rozek tak to chapu

nukyna
9. dub 2019

@barbora_rozek my byli v ledové jeskyni s dvouletými dvojčaty a bylo to v pohodě, i ty prťata si tam našla zábavu (Když viděli stalagnat tak vykřikovali, že to je bobek😇). Jen teda děti do třech let musí být v krosně nebo nosítku.

barbora_rozek
autor
10. dub 2019

@nukyna super, děkuju za info, nosítko máme ale vůbec by mně nenapadlo, že v něm dítě musí být, tak bychom ho možná ani nebrali

iulia
10. dub 2019

@barbora_rozek Neteř měla 8let a ta byla nadšena a kluci měli 3roky - zábavu si tam našli, byl tam prolézací domek z přízemí do patra (ale hrozně tam řádili). V Podzemi se vypraví příběh od železné rudy až k minci. My jsem tam byli se svými dětmi rok a čtyři a byli jsem tam sami, tak nám příběh nevyprávěla od začátku do konce, jen nám ukazala, co tam mají a řekla, že děti si mohou vše osahat🙂 Ukázala rudu, dala ji do pece, zapálila a malý udržoval oheň pomocí foukací měchu (náramně ho to bavilo). Potom si tam prolezl malou štolu a obdivoval lis na mince. Malá se trochu bála. Doporučuji vzít spíše tmavší oblečení dětem.