Ahoj, rádi bychom vyrazili s dvouletým synem na české hory. Nemáte prosím nějaký tip na ubytování (Jizerky, Krkonoše), kde by to bylo vhodné pro děti? Předem moc děkuji, Eva
@eviknovaku vím že to je asi profláknutý, ale v létě jsme byli v penzionu Šnek na Benecku a už jsme si zamluvili termín na příští léto. Pro děti ideální. Jak ubytování, tak herna v penzionu a okolí penzionu plné herních prvků pro děti, grilování,...Nevaří, v každém apartmánu je kuchyňka. My jsme nevařili, pouze si chystali snídaně, svačiny a občas večeři. Chodili jsme na obědy a někdy i na večeře, po okolí je toho spousta a děti to bavilo chodit do restaurací. Některé maminky vařili, ale pro mě to není dovolená opět trávit čas v kuchyni. Akorát to chce si zajistit termín včas, jeden rok jsme zaváhali a pak se to rychle zaplnilo, takže příště jsme si zamluvili termín na léto už v prosinci.
Napada me Bedrichov ve Spindlu. V budove je vyziti jak pro deti - soft play area i kdyz mala, ale hlavne bazen pro decka i pro dospele, kuzelky,kino, wellnes...
Moc dekuji za tipy,mrknu na to a snad budou mit nekde volno.
My byli loni v penzionu Rusalka v Malé Úpě a spokojenost. Ještě jsme byli v penzionu Rak na Lipně a taky super.
@eviknovaku Slunečná louka na Lipně
Byli jsme tam loni, tehdy s 3letou dcerou a ročním synem, spokojeni jsme byli maximálně 🙂. Hotel má pokoje, kde se člověk z terasy dostane přímo na sjezdovku. Je tam místo na sáňkování, v restauraci je velký dětský koutek.
Je kam vyrazit na procházku s kočárkem a celkově to na Lipně docela ,,žije'' v lyžařské sezóně, takže člověk se tam zabaví i když nelyžuje a je tam s mrňousem.
My se tam letos chystáme zase 🙂.
Já také doporučuji Lipno. My byli také na Lipně ale v apartmánech. Každopádně obecně je to na Lipně super v tom, že se dá jít na procházku, i na boby se tam dá najít kopeček, takže super 🙂
Kdybys měla zájem jet na Lipno, tak tam máme velký apartmán k pronájmu, kousíček od sjezdovky. Pro info mi můžeš napsat do IP.
Jizerky, hotelpeklo.cz, jistota v létě i v zimě. Bylo tam super
@kathyxkathy ahoj prosím tě můžeš mi poslat odkaz do osobní pošty? Nějak nemohu nalézt :(
děkujiii
Penzion Permonik. My tam byli s detmi uz 4x. V zime i v lete. Dobre vari, vse prizpusobeno detem. Viz.recenze na Googlu...