Kam na dovolenou po Česku s dětmi ?

maminakarol
9. led 2023

Kam na týden s dětmi? Chtěli bychom tentokrát někam v Česku. Někam do kempu, do chatky. Aby v zařízení byli sprchy a toalety. Samozřejmě lepší by bylo vše v chatě. Máte nějaké své oblíbené destinace nebo tip kam vyrazit o prázdninách? Dobré plus kdyby bylo poblíž i nějaké památky a stezky na výpravy.

jaja01k
9. led 2023

@maminakarol Kemp Sedmihorky v Českém ráji.

hezz17
9. led 2023

Kemp vranovska plaz, kemp bitov.
Kemp na pilske nadrzi.
Kemp sever, kemp jih v chlumu u trebone (rybnik hejtman).

zmrzlinka
9. led 2023

@maminakarol my chodíme pravidelně na Lipno( Lipno nad Vltavou)

berynka
9. led 2023

Kemp Valdek v Chrustenicich,10minut po dálnici ze Zličína.
Je to tam hezke,velké,čisté.Jezdíme tam na koupaliště,které je v areálu.
Kousicek je skanzen Solvayovy lomy,Amerika.Pak se da na Karlstejn,Křivoklát,do Berouna na medvědy…aj.
@maminakarol

lennus
10. led 2023

@maminakarol RS Holany na Českolipsku

nazka
10. led 2023

@maminakarol Budišov nad Budišovkou. Top za nás. Obrovské vyžití pro děti, hezké chatky, skvěle vybavena společenská kuchyň, bazén, rybník, minigolf, dětské hřiště, nohejbalove hřiště, tvoření s dětmi.. Na některých chatkách wc a sprcha.

ekou
10. led 2023

Máchovo jezero... Tam těch kempů kolem je a vyžití taktéž

vanule
10. led 2023

@maminakarol my byli spokojeni a hlavně děti v kempu Bítov na Vranovské přehradě
@zmrzlinka můžu poprosit nějakou přesnou lokaci, letos by jsme chtěli právě Lipno.

malsinka
10. led 2023

Není to tedy kemp, ale chata v malé vesničce Malšín - cca 10km Frymburk, 7km Rožmberk nad Vltavou, 20km Lipno nad Vltavou a 25km Český Krumlov

https://www.e-chalupy.cz/sumava/ubytovani-malsi...

ada22
11. led 2023

U toho Machova jezera bacha, některé kempy jsou dost příšerný. Jinak okolí hezký. Bohužel, když je teplé jaro, tak v půlce sezóny není voda moc na koupání. Pokud nechcete vyloženě kemp kvůli dětem, tak kolikrát za cenu chatky seženete i ubytování v nějakém malém penzionu.

nikola38
11. led 2023

Kemp hoch nebo Bezdrev. Příjemná voda, pláž. V okolí hluboká, budejice, Lipno dojezdove hodinu, Krumlov. Konkrétní výlety pak - hluboká zábavní park, zřícenina Karlův hrádek, po cestě je i vyhlídka baba na řeku, lze jít lozit na skaly nad vodou, zoo, směrem na Krumlov/Lipno je stezka Olšina, Lipno - papilonia, Budejky koupaliště, Hopsárium, hvězdárna, nove hrady - terciny vodopády. Směr na Krumlov ještě rozhledna Kleť.

zmrzlinka
11. led 2023

@vanule byli jsme přímo v Lipně nad Vltavou.Znamy byli ve Frymburku.Tam je taky krásné.

elsy3
13. led 2023

My se letos chystáme na Třeboňsko, oblast piskoven, konkrétně Suchdol nad Lužnicí. Pojedeme ještě před prázdninami, ať se vyhneme navalu lidi. Pronajali jsme si malý domek/apartmán od jedné moc milé pani kousek od Piskoven. Dá se toho najít spousty - chaty, chalupy, domy. Máme ještě malé děti, tak bych se s nimi zatim do kempu neodvazila.

andelka
13. led 2023

@nazka tam se chystáme letos. Vloni jsme byli ve Vítkově podhradí (a odjeli o den dřív kvůli hlučným sousedům vedle, ale jinak to bylo super). Můžu se zeptat na tipy na výlety v okolí? My jsme byli v Odrách, na zřícenině, na poutním místě P.M. ve skále, a na vodním mlýně v Loučkách.

nazka
13. led 2023

@andelka my tam byli, kdyz bylo velke vedro. Takze jsme vicemene jezdili po koupalištich. Ale byli jsme v zoo v Olomouci, ve Vitkove na koupalisto, to same Odry. Mlyn Wesselsky a pak jsme byli na prochazce kolem.potucku kolem toho vojenského uzemi. Takze zadny sifnal, krasna priroda..

andelka
14. led 2023

@nazka to naše děti potřebují, vzduch,lesy, vodu..jsme z města, vloni jsme stanovali poprvé. Musíme vymýšlet program pro kluky 4,11,13 let. Teď jsem zjistila,že v Loučkách je pěkné hřiště.

nazka
14. led 2023

@andelka tak jedte sem, je to tu opravdu hezke a mate to kousek. My pojedem nejspis znovu ☺️