V létě 2015, jsme uvažovali, že telos vyrazíme na dovču letecky. CHtěli jsme destinace Egypt nebo Turecko, ale po tom všem co se děje, jsme od toho upustili. Proto se ptám, kam vy uvažujete na dovču s dětma? My máme dvě holky 6 a 4roky.
Tak já mám stejně staré děti (6 a 4) a v létě vyrazíme do Řecka, ostrov Lefkada. Posledně jsme byli také v Řecku a to na Zakynthosu a super dovča s dětmi.
my vyrážíme do Bulharska, snad vše bude ok, nám se tam s manželem líbilo
Kreta Hotel louise princess...pro deti 4 a 6 luxusni vyziti,jidlo jako nikde jinde.....
Vy máte nápady, ptala se na něco kvázi bezpečného. Za mě Španělsko, Menorca, Malorca, nebo Kanárské o. ... taky zvažujeme.
Asi zase Řecko,jako loni,ale jiný ostrov. Chtěla bych Thassos nebo Zakynthos.
Uvažovala jsem i nad severním Kyprem,ale radši ne...
My poletíme zase na Malorcu. My máme teď děti 3 a 1. Uvažuji, že nevezmu kočár, ale holku do Kibi a klukovi bych ráda koupila kufr-odrážedlo. Máte s tím někdo zkušenosti? Pustí to do letadla? Děkuji. https://www.mall.cz/detske-kufry?gclid=CMS1lvee...
@monul88 jasně, malý s nim taky naposledy letěl na dovolenou bez problémů. Je to i definováno jako palubní zavazadlo 🙂 Máme toho hned prvního tygra 😀
@zuzineckah na tygra jsem taky koukala. Nevím jestli ho mám nechat si vybrat. Narazila jsem i na quenna a to by bylo asi jasný, jenže na jak dlouho mu to vydrží. Ale to je s tím zvířátkem asi to samý.
Já bych tedy letos a ani dalších pár let než se celá situace nezmění (tj. Dokud nepopravi příslušníky ISIS) nikam do zahraničí nejela. Jsem asi srab😀, ale raději budu s rodinou po České republice(sice tu není moře,ale.taky jsou zde krásná místa), než za každou cenu být v zahraničí, kde bych se bála o život. 😀
My jedeme do Bulharska,byli jsme tam v loni,pro děti super a hlavně bezpečno....
My byli teď na Vánoce v Emirátech, bylo to naprosto fantastický, i když je pravda, že v létě tam bude velký vedro.. jestli se chystáte letět v létě ☹ Loni prý byla v létě cenově velice výhodná Kréta, za mě doporučuju Španělsko, s čistotou vody se ničemu nevyrovná - teda Chorvatsku jo, ale to asi nechcete 🙂