Kam letos letíte k moři? A řešite bezpečnost kvůli terorismu? Pojedeme letos do Chorvatska autem. Ale manžel přišel s tím, že našel pěkné zájezdy do Bulharska.
Letos nikam nejedeme kvůli stavbě a mimi, a právě kvůli nebezpečí bych taky nikam nejela. To radši budu sedět doma na zahradě 🙂 .
@sonaxoxo
@slegr71 Kvůli nebezpečí z terorismu může člověk sedět doma na zadku celý život. Je to primárně mediální masáž, které až moc lidí důvěřuje... Já bych se nebála klasických destinací. Vynechala bych Turecko, Egypt apod. ale to jsou stejně místa, která mě nelákají, takže je mi to jedno ;) Ale abych stresovala z Itálie kvůli jedné a ještě k tomu nepotvrzené zprávě mi přijde postavené na hlavu.
ja myslim ze je to uplne jedno, egypt nebo velky meder na slovensku - tam se ted taky střílelo 😉 takze ja bych se nebala ani egypta, byli jsme tam loni a byl tam naprosty klid
@ivett25 ahoj jedeme autem a jedeme sem do hotelu s polopenzi.. http://www.booking.com/hotel/hr/punta.cs.html?a...
Letím v srpnu s rok a půl starou dcerkou do Egypta 🙂. Tahle mediální masáž se nás naštěstí netýká 🙂, aspoň jsou ty dovči za pár šlupek, když se lidi bojí :D
my letos poletime na Maltu, loni sem Spanelsko vybrala ja tak letos byla rada na manzelovi.
syn leti s nasima a neteri na stejne misto jako loni a to na Kypr
Řešíme a navíc máme rádi českou přírodu, takže Benecko a Krkonoše 🙂
@slegr71 Ahojky. My jezdíme do HR už několik let. Nyní jsme dva roky nebyly a letos se chystáme opět. Myslím si, že tam bude celkem nacvakáno. No musím říct, že mám taky trošku obavy. Pokud by se nějak výrazně změnila politická nebo jiná situace, tak nejdeme 🙂