Kam letecky k moři s dvouleťákem?

misa1106
28. říj 2018

Asi máme moc přehnané nároky na dovolenou, protože nějak nemůžeme najít to, co hledáme :( Budu tedy vděčná za doporučení na nějaký hotel, který splňuje následující:
- letecky do 3 hodin (přímý let)
- v Evropě
- hotel minimálně 4*
- all inclusive
- s písčitou pláží přímo u hotelu
- bazén, hřiště a třeba i herna pro prcky
- dětské židličky v restauraci
- pokoj/apartmán se 2 místnostmi - ložnice, kde může syn spát a vedle obývák, kde můžeme být večer my

Plánujeme jet začátkem září 2 dospělí a jeden v tu dobu skoro dvouleťák.
Je mi jasné, že hotel, co splňuje všechno, nebude levný. O peníze ani tak nejde. Předem díky moc za tipy 🙂

nikuu
28. říj 2018

@misa1106 já mám doporučení na hotel, který splňuje vše, byl úplně perfektni, byli jsme tam teď v září s dcerou 22m a 3m miminem, akorát je v Turecku....

misa1106
autor
28. říj 2018

@nikuu no, Turecko asi raději ne, manžel má rakouské občanství a s Rakušany nemají úplně dobré vztahy a bylo už několik problémů. Tak tam raději nechceme riskovat :(

bayt
28. říj 2018

@misa1106 Já bych mrkla na Sardinii, třeba Arbatax Resort, Luci di la Muntagna. Ale záleží fakt na vašich financích, protože ty nejlepší resorty budou stát klidně 15 tis. za noc /pokoj.

nikuu
28. říj 2018

@misa1106 aha, tak to je skoda.. bylo to tam fajn 😉 tak ať něco najdete

misa1106
autor
28. říj 2018

@bayt jejda, zapomněla jsem napsat, že přímý let z Vídně. Na Sardinii jsme koukali, to by se nám líbilo, ale přímo tam nic neletí. Tedy ne zpátky :(

bayt
28. říj 2018

@misa1106 Fakt ne? Ani v létě? To mívaj přece takový ty zájezďácký linky...

misa1106
autor
28. říj 2018

@nikuu napiš ale i tak prosím, v jakém hotelu. Jsem zvědavá :D

misa1106
autor
28. říj 2018

@bayt nene, koukali jsme. Z Vídně tam ano, ale zpátky se letí s přestupy 10 hodin :(

nikuu
28. říj 2018

@misa1106 viz odkaz výše 🙂 pokoj jsme měli rodinný, dvě ložnice u každé vlastní balkon a tv.

misa1106
autor
28. říj 2018

@nikuu tak to je fakt nádhera, manžel je taky nadšený, ale prostě se tam bojí :( tak třeba v budoucnu, až bude situace lepší 🙂

radecka1
28. říj 2018

Zajděte do cestovky, dejte tyto požadavky a oni Vám něco doporučí nebo udělají dovolenou na míru.

lida9
14. pro 2018

joo mame stejne pozadavky a je to dost peklo neco najit... my tedy jeste mame pozadavek na ubytovani - bungalovy nebo max dvoupatrove domky, s ne moc klienty😀 loni jsme byli v Kouros Palace na Kosu, nebylo to spatne🙂) jen k mori kousek pesky hotelovou cestou asi 250m, s kocarem v pohode a jezdili i takovety golfove voziky z hotelu, takze nebyl problem...