Ahoj, můžu si vzít do letadla jídlo pro malou, které není originálně zabalené? Chtěla bych dat nějaké křupky a sušenky jen tak do mé krabičky. Nevadí to?
@anazuzzuzana a proč nemůže být tekuté? Já myslím že když je to pro dítě tak nevadí ne? Třeba Ovocná kapsička??
@market177 není to 100%. Taky záleží na tom, kolik dítěti je a na koho narazis. V origos balení to asi bude snadnější. Ale mně třeba jednou vyhodili hummus a když jsem naposledy letěla se synem, tak mi ve Španělsku nedovolili vodu. Že mi ji ještě před odletem dají v letadle.
Mívám pro malého normálně sušenky ve svacinovem boxu,kapsicky,akorat třeba kontrolují tekutinu v jeho lahvi,ale to dělají asi skoro všude.
My jsme pred 14 dnama leteli z brna do recka. V brne jsem mela krupky v zipplocku, kapsicky; velkou detskou flasku s pitim, ovoce a na letisti nic neresili. Piti me vubec nekontrolovali.
Díky moc holky 🙂
Taky když jsme letěli tak jsem měla pro malého nějaké jídlo a pití a nic neřešili 🙂
@market177 do 2 let můžeš mít pro dítě pití, občas chtěli, aby se dítě nebo ty přímo z té láhve napilo (zda je tam skutečně voda/čaj ...).
Co se týče jídla - můžeš si vzít co chceš - klidně řízek. My jsme letěli letos na Krétu a měla jsem sebou svoje udělané tousty, sušenky, bonbony ....
Ahoj--- cerstva zkusenost.Jelikoz me rikal kazdy neco jineho, zavolala jsem si na letiste.Pro dite do dvou let muzes vzit cokoli.Takze ja vezla v jednom prirucnim zavazedle termosku s horkou vodou na sunar,termosku ze studenou vodou,5 flasek caje, 4 Jupiky,presnidavky ,tekuty mlecny napoje a spousty dalsiho jidla.Radeji jsem toho chtela vice, protoze jsme loni necekane pristali nekde jinde nez jsme meli ---kvuli spatnemu pocasi...a pokracovali dal az za 4 hodiny.
@market177 nevadí, nesmí to být tekuté...takže třeba nějaké pyré by ti mohli zabavit